2777
2789
آره عزیزم

عذر خواهی میکنم من آقا هستم.

یادتون باشه به کسی به غیر از خدا متوصل بشین از مصداق شرک است.

شما باید این عزیزان را واسطه بخواهین و از این ها بخواهین شفاعت و حاجت شما را از خدا بخواهند

در بینج کیسه عشقت نیم دونه ای بیش نیستم بی وفا مرا شل نپج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذر خواهی میکنم من آقا هستم. یادتون باشه به کسی به غیر از خدا متوصل بشین از مصداق شرک است. ش ...

ایشون از بنده های عزیز خداست .متوسل میشم به ایشون تا حاجتمو خدا بدن.مثل داشتن پارتی پیش خداست .یه عزیزه که خاستتو از خدا برات میخواد .من از ایشون معجزه دیدم .دختر 5 سالم رفت اتاق عمل بدون جراحی گفتن خود به خود شفا پیدا کرده .☺

عذر خواهی میکنم من آقا هستم. یادتون باشه به کسی به غیر از خدا متوصل بشین از مصداق شرک است. ش ...

ببخشید برادر

همون دیگه واسطه ان

من که نگفتم خدان

همیشه همه جا میگن که آدمهای پاک رو وسیله قرار بدین تا اونا واسطه بشن واسه حاجتتون

یکم خودتون باشید ، تموم نمیشید😊
ایشون از بنده های عزیز خداست .متوسل میشم به ایشون تا حاجتمو خدا بدن.مثل داشتن پارتی پیش خداست .یه عز ...

واقعا مریضیش چی بود

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
واقعا مریضیش چی بود

رفلاکس ادراری داشت و یک حالب اضافی داشت.ادرار جمع میشد تو حالب .رفتن دیدن حالب کاملا خودبه خود باز شده .منو شوهرم های های از شوق گریه میکردیم😭😭😭😭😭😭

رفلاکس ادراری داشت و یک حالب اضافی داشت.ادرار جمع میشد تو حالب .رفتن دیدن حالب کاملا خودبه خود باز ش ...

شکر خدا بچت خوب شده 

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج