2777
2789
عنوان

باردارا بیاین فک کنم اشتباهی شده

155 بازدید | 5 پست

من امروز رفتم دکتر درمورد درد رحمم بهش گفتم برام فرونوژست۲۰۰ نوشته ک هر شب بخورم قبل خواب 

شماها هم دارین استفاده میکنین روش نوشته هم واژینال بهم خوراکی 

شماها چجوری استفاده میکنین

واژینال بزار بهتر جذب میشه من روزی دو تا میزدم

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوردنش ضرری نداره برام ؟ ۳تا بسته ده تایی داده بهم‌

اگه ضرر داشت ک دکترت نمی گفت واژینال جذب بهتر داره من بالای ۲۰۰ تا گذاشتم تا الان

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
اگه ضرر داشت ک دکترت نمی گفت واژینال جذب بهتر داره من بالای ۲۰۰ تا گذاشتم تا الان

اوهوم پس من میخورمشون ده تاشو میخورم ده ۱۳ روز دیگ ک رفتم برای سونو دقیق تر میپرسم