2777
2789

رو میز داشتم شام میدادم بهش یه لحظه پاشدم غذارو بزارم رو ظرفشویی ،اونقد تکون خورد از صندلی به یه طرفی بدنش کامل افتاد رو سرامیک سرشم خورد زیر چشش قرمز شده 

زنگ زدیم اوژانس گفت حالت تهوع و بیحالی داره بیارید،نفسم بالا نمیاد بخدا داغون شدم 

میترسم ببرمش دکتر تواین شرایط چیکارکنم 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اگه حالت تهوع و.. داره ببریدش

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چطوره؟ چند سالشه؟ 

۲ سالشه ،تهوع اینا نگرفته ،ولی از صبه خوابش میاد همش دراز کشیده 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
۲ سالشه ،تهوع اینا نگرفته ،ولی از صبه خوابش میاد همش دراز کشیده 

ببرش دکتر اگه بیحاله

ممنون میشم واسه ازدواج خوب برام صلوات بفرستین⁦❤️⁩پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.
۳ ۴ ساعتی نزار بخوابه موردی دیدی ببر دکتررر

مری ،زیر چشش چی کبود داره میشه 

ببرش دکتر اگه بیحاله

اخه چشاش داره میره از صبه نخوابیده وقت خوابشه نمیدونم بیحالیش برا خوابه یا چی😭😭

اگه‌بیحال شده ببرش خواهش.دیگه مجبوری ماسکو دستکشو اینا بزتید ببریدش.خدایی نکرده نصف شب اتفاقی نیفته براش.

اونجام رفتی حتما‌بگو بیحال از صبح احساس خواب الودگی‌داره.

منم داداشم دوشب پیش دستش رفت رای چرخ دنده ماشین یه بند انگشتش قطع شد هربیمارستارنی میرفت بیشعورا راه نمیدادن اخر توی یکی همون بیمارستان مخصوص کروناییا راش دادن.

برو تا به نصف شب برخورد نکردی

ببین  الان بذار بخوابه ولی تا صبح چند بار بیدارش کن ببین هوشیاره . بعد بذار دوباره بخوابه نگران نباش ایشاله چیزی نیست بچه ها از این ضربه ها زیاد میخورن .

چیزی که سرنوشت انسان را میسازد استعدادهایش نیست انتخابهایش هست.
ضربه دیده  خوب میشه خدا کنه ملاجش نخورده باشه زمین

وای نمیدونم دارم دق میکنم بخدا، بغلم خوابید هر کاری کردم نتونستم جلوشو بگیرم ،

ملاجش بخوره چی میشه ؟؟؟😭😭