2777
2789
عنوان

بیایین مشورت واسه بچه دار شدن😁

1272 بازدید | 33 پست

سلام خانونای گل

بچه دار شدن خیلی سخته؟ مسئولیتش چطور؟

من ادمی هستم که ترجیح میدم مسئولیت قبول نکنم، ولی اگر قبول کنم ممکنه خودمو بخاطرش فدا کنم!

کلا میترسم از بچه دار شدن

از شرایط زندگیم بخوام بگم، ۲۸ سالمه، ۳.۵ ساله ازدواج کردم. خونه داریم. هردومون شاغلیم. درامدمون بد نیست، متوسطه. برای کمک به بچه داری مامانم نزدیکمه و عاشق بچه س. یعنی میدونم اگه بچه دار بشم، ممکنه کلا بچه رو نده به خودم😁

بعد از بچه دار شدن میتونم تایم کاریمو کم کنم.

شرایط زندگیمون و جو خونمون هم ارومه و با همسرم مشکل و مساله ای نداریم. همسرمم به شدت علاقه به بچه داره و یه مدته داره بیان میکنه.

با توجه به کلیاتی که گفتم، به نظرتون بعد از این بیماری، وقت خوبیه برای بچه دار شدن؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اره

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ک بیاری بعد میفهمی زندگی یعنی چی😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اصلا هدف ادم از زندگی چیه ؟به دنیا اومدیم فقط بخوریم بخوابیم تفریح کنیم همین؟زندگی همینه پر مسعولیت دوران جوانی هم اوج پذیرش مسعولیته و درستشم همینه . 

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 

خب همه چیز اوکیه چرا معطلی

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
بله ان شا الله که بچه های سالم و صالح روزیتون باشه

ممنونم عزیزم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من کلا ۸ هفته نی نی تو دلم بود قلبش تشکیل نشد ولی بهترین حس دنیاااا بود 

عزیزمممم

انشالله یه نی نی سالم بیاد تووبغلت