2777
2789
عنوان

طول سرویکس

112 بازدید | 14 پست

سلام،وقت بخیر.دوستان من طول سرویکسم سونو۱۹ هفته۳۳ بود.الان هفته ۲۱ هستم،دکترم میگه خوبه و نیاز به سرکلاژ نیست.اما بنظر من خیلی کمه  و شب و روز استرس دارم که منجر به زایمان زودرس بشه .چون سرکار هم میرم بیشتر نگران😢

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کارت چیه؟ کارمندی ؟فقط پشت میز میشینی  بعد هم با ماشین دم خونه سوارشو تا محل کار و بالعکس ...

بله کارمندم .

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

برو سرتو بزار رو بالش راحت بخواب. 

واسه من هفته 17، 25میل بود

دکتر سرکلاژم نکرد.با اتوبوس واحد میرفتم دانشگاه و میومدم😅

امتحانات ترمم دادم. . فقط یه دونه امتحانم مونده بود که تموم بشه زایمان کردم. 

اینو گفتم بدونی وضع من از تو بدتر بود. ولی استراحت مطلق نبودم. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

مال من هفته ۱۱ ۳۹ بود هفته ۱۶ شده بود ۳۳. ۲ هفته آمپول زدم، هفته ۱۸ هم ۳۳ بود دکتر گفت خوبه، دیگه آمپول هم لازم نیست بزنی.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
برو سرتو بزار رو بالش راحت بخواب.  واسه من هفته 17، 25میل بود دکتر سرکلاژم نکرد.با اتوب ...

سرکلاژ هم نشدین؟اخه زیر ۳۰ رو میگن سرکلاژ حتما باید بشه.کاش این سه ماه تموم بشه واقعا من یک شب با آرامش سرمو بذارم رو بالش😔

سرکلاژ هم نشدین؟اخه زیر ۳۰ رو میگن سرکلاژ حتما باید بشه.کاش این سه ماه تموم بشه واقعا من یک شب با آر ...

دکترم گفت ریسکش بالاس. 

ممکنه وسط عمل کیسه ابم پاره بشه بخاطر همین سر کلاژ نکرد. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
مال من هفته ۱۱ ۳۹ بود هفته ۱۶ شده بود ۳۳. ۲ هفته آمپول زدم، هفته ۱۸ هم ۳۳ بود دکتر گفت خوبه، دیگه آم ...

منم آمپول زدم.استراحت هم نیستید الان؟

دکترم گفت ریسکش بالاس.  ممکنه وسط عمل کیسه ابم پاره بشه بخاطر همین سر کلاژ نکرد.

به منم گفت خطرش بالاست

همش میگم اگر به امید خدا به ۷ماه برسم میرم بدنیا میارمش.نمیتونم تا۹ماه صبر کنم از اول بارداری همش استرس .یک شب با خیال راحت نخوابیدم