2777
2789
عنوان

عشقم امروز بهم زنگ زد گفت ....

1570 بازدید | 28 پست
سلام دوستان عشقم که قراره تا چند ماه دیگه بهم برسیم و در پی تدارکات کارای مالیشه بتونه بیاد خونمون، چند ماهی بود هی سرفه داشت و تنگی نفس رفت دکتر و آزمایش و ...بهش گفتن آسم داری خیلی خیلی گریه کردممممم اصلا نمیدونم چی هست رفتم تو اینترنت سرچ کردم نوشته دائمی هست و ممکنه تو خواب تنگی نفس خفش کنه خیلی میترسممم توروخدا کسی نیست تو اطرافیانش مبتلا به آسم رو دیده باشه؟؟ چجور بیماریه؟عوارض؟کی خوب میشه؟؟

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نگران خودشم تو اینترنت نوشته بود باید خیلییییییی رعایت کنه، اگه کنترل نکنه زبونم لال.... خیلی خطرات داره

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

کلا اینترنت بدترین چیزها رو مینویسه خودت رو ناراحت نکن...اون چیزایی که باید رعایت کنید رو حواست باشه ان شاءالله اتفاق بدی نمیفته
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!
آسم تا حد زیادی به خورد و خوراک و محیط زندگی بستگى داره اغلب ماها آسم خفیف داریم چیزى نیس نترس اسپریش همیشه پیشش باشه خیزای آلرژی زا نخوره هوای تمیز و اکسیژن کافی حتمن تو خونتون دستگاه تصفیه هوا با یون پلاسما بذارین مارک ال جی خوبه
من قبل از اینکه مامان بشم کى بودم؟ چى بودم؟ اصلاً بودم؟
ما دائما دستماه تصفیه هوا تو خونمون روشنه آدم فکر میکنه هیچی نیس اما فیل تراشو که میشورى میبینی چقدر اضافات هست تو هوا!
من قبل از اینکه مامان بشم کى بودم؟ چى بودم؟ اصلاً بودم؟