2777
2789
عنوان

پانژل

| مشاهده متن کامل بحث + 2302 بازدید | 34 پست
منم پوستم چربه ببین واسه درمان جوش باید علت اصلیو پیدا کنی و اونو درمان کنی این پانژل فقط خود جوش ...

اینقد دکتر رفتم ک....

دیگ‌نمیدونم چیکار کنم

کیستم ن ندارم

ی صلوات‌برای حاجتم‌میفرستی ممنون
اینقد دکتر رفتم ک.... دیگ‌نمیدونم چیکار کنم کیستم ن ندارم

نمیدونم من خودم با راکوتان خوب شدم🤷🏻‍♀️

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راکوتان ک برا منم‌نوشت خودم نخوردم عوارض زیاد داره راکوتان ک همه رو هلو میکنه😁😁 شوخی کردما

زیر نظر دکتر باشی هیچی نمیشه

من دکترم هر ماه ازمایش مینوشت واسم کنترل میکرد❤

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

سلام بچه هااا منم دو تو عمرم اصلا جوش نمیزدم الان دو هفتس بی دلیل حوش میزنم پانژل داد دکتر گفت فقط روی جوشها بزن منم زدم با دو بار استفاده جوشام خشک شد ولی متورم و قرمزه هنوز و روش انگار یه پوست چروک افتاده به نظرتون باید ادامه بدم تا کامل از بین بره یا الان که خشک شده حوشا قطع کنم که خودش خوب بشه؟؟