2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میتونم چند تا سوال ازتون بپرسم

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
وای سوتی دادم فکر کرئم نوشتین دارم لیستو بررسی می کنم و گفتم منظورتون لیست خانم های خوشگل ...

حالا تکلیفم چیه ؟؟ لیست بر کردم زدم دکمرو .. اومد برات  اولم یا نه

بسته  خانم ...گروه زرد ... 77.... فعلی ؟؟؟ هدف 58 
خواهش می کنم عزیزم در خدمتم

سلامت باشین💕

شما دانشگاه دولتی درس میخونین ؟ کدوم گرایش؟چه مقدار زمان کنکور درس میخوندین؟

کدوم گرایشش بهتره؟

خیلی باید پژوهش ومقاله علمی انجام بدین؟

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
سلامت باشین💕 شما دانشگاه دولتی درس میخونین ؟ کدوم گرایش؟چه مقدار زمان کنکور درس میخوندین؟ کدوم ...

بله دولتی بپدم

گرایش توابخشی گرایش جدیدی هست که چندسالی هستش که ایجاد شده و هنوز جا نیفتاده ولی بسیار حذاااب و گسترده هست و من عاشقشم

من از مهر درس خوندم با برنامه ریزی 

تازه بینش دانشگاه هم می رفتم برای کارهای فارغ التحصیلیم و اینکه رشته کارشناسیم کاملا غیرنرتبط با علوم انسانی بود اصلا!

پروژهوش رو بعضی اساتید ممکنه بخوان ولی بعیده

این پژوهش ها رزومه میشه برای دکتری

عزیزم ان شاءالله همیشه موفق وسربلند باشی

رشته کارشناسی منم کاملا متفاوته از مشاوره

گاهی که درس میخونم احساس میکنم دنیام وارونه میشه

مخصوصا روانشناسی شخصیت ونظریه ها 

شما روش تحقیق وآمار رو هم در کنکورتون خوندید؟ چه مقدار

ممنونم از وقتی دراختیارم گذاشتین❤