2777
2789
عنوان

آخرین چیزی ک کپی کردید🙂

142 بازدید | 19 پست

بزنید رو کپی ببینیم چی بودهههه 

⚡️#تقویت_اعتماد_بنفس⚡️

🌺🍃شما همانطور که هستید بهترین هستید،نه کم و نه زیاد .
نیازی ندارید که به دیگران ثابت کنید چه کسی و چگونه هستید.
هر یک از ما برای خود شخصیتی منحصر به فرد داریم.
در این لحظه،شما همین چیزی هستید که هستید و همین بهترین است.
قدر خودتان را بدانید،خودتان را دوست بدارید و احساس شادی و نشاط کنید.
وقتی خودتان را دوست دارید،  دیگران را نیز دوست  خواهید داشت و با دوست داشتن خودتان و دیگران،  جهان  را زیباتر و بهتر می کنید.
 شما می توانید با عشق و  محبت،جهانی زیبا برای زیستن بسازید.🌺🍃

📚👩🏻‍🎓💕 @ravanshenas_shoo 📚👨🏻‍🎓💕

https://online.agah.com

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

برای انسان های موفق در هفته 7 امروز وجود دارد و برای انسان های ناموفق هفت فردا

تفاوت های کوچک، نتیجه های بزرگی را به عمل می آورد

یا الله 🤷‍♂️  توضیحات تکمیلی  (مادر پسر شجاع اینم مدال شجاعت به دلیل رشادت ها و دلاوری تقدیم شما 🎖️😒) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کانال تازه زده شده که هم بورس رو به زبان ساده یاد میده و هم سیگنال خرید

اگه سهمی هم خواستید تحلیلش رو بدونید و یا هر بخشی که متوجه نمیشید بهم بگید که درخواستی تو کانال گذاشته بشه

و نحوه ی ثبت نام و گرفتن کد بورسی هم داخلش توضیح داده شده 

اینم لینکش که تو قسمت جستجو تل گرام بزنید 

@navasanbazrexa

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل

کد ملیمه

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
مهمونی خدا مثل مهمونی خونه مادر شوهره. نه دلت میخواد بری.نه جرات داری نری 😂😂😂😂😂😂

خیلی زشت بود

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بهتـرین مُـولْتـی ویتــــامیـنِ ❣
دُنیــا فقـط ❣

#خندهات.. ! 😍💕❣💕
‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌همین الان کپی کردم 🤪😑

ما پشمالو نیستیممممممم فقط خاکمون حاصلخیزه  
خیانت فقط جنسی نیست.خیانت،ذاتا ، طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه ، کاری کنی ؛ که اگر همسرت و عشقت شاهدت بود نمیکردی...😊❤
بستن
خودت باش👩مگه خودت چشه؟🤷‍♀️