2777
2789

هیچ کاری نمی شه کرد فقط باید با خودت کنار بیای

دنیا قانون عجیبی دارد توی کل دنیا فقط با یکی  احساس تنهای نمی کنی وای به روزی برسد که اون یکی نباشد با خود دنیا هم حس غریبگی می کنی 

بعد از ١١سال

فردام سالگرد ازدواجمونِ

اگه نرفته بود

دهمين سالگرد ميشد...

اينقد بدى هاش زياد شده بود تو پروسه طلاق ك از چشمم افتاد

ولى خب بازم بعضى وقتا ياد خاطراتمون ميوفتم گريه ميكنم تا سبك شم

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از ١١سال فردام سالگرد ازدواجمونِ اگه نرفته بود دهمين سالگرد ميشد... اينقد بدى هاش زياد شده ب ...

من هیچ بدی ب چشمم نمیاد اگه ب چشمم میومد راحت میتونستم کنار بیام

مگه آقایونم یادشون میمونه؟😏

مگه اقایون دل ندارن

دنیا قانون عجیبی دارد توی کل دنیا فقط با یکی  احساس تنهای نمی کنی وای به روزی برسد که اون یکی نباشد با خود دنیا هم حس غریبگی می کنی 
فقط باید باور داشته باشی که کار خوبی کردی  و اون ادم ارزش نداشته باهاش زندگی کنی

باور ندارم

حتی خودمو هم باور ندارم چ برسه ب کارام

ارزششو داره ، اونقدر خوبه ک میدونم هیچکس انگشت کوچیکشم نمیشه

زندگی همین طور ادامه پیدا میکنه .آدم فکر میکنه ک متوقف میشه ،منتظر می مونه تا گریه ها تمام بشن ،ولی زندگی فقط ادامه پیدا میکنه .وقت خودت را با نگاه ب گذشته تلف نکن .تو نمیخوای آینده رو هم از دست بدی ..

مزمن باش اگه عشق درستی بین دو آدم باشه ،اون خراب نمیشه .حتما یک جای کار برای مدت طولانی سر جاش نبوده ک ب جدایی ختم شده .بله فراموش میشه .وقتی به زندگی حدید نگاه مثبت داشته باشی و نگاهت ب آینده باشه ،بله فراموش میشه ،مگر اینکه آدم نخواهد گذشته رو رها کنه