2777
2789

واسه مزه دارکردنش جزسیرچی میزنیین سبزیجات چی میشه ذرت ونخودسبزبزنم فلفل دلمه ای چی؟شماهاچه جوری درست میکنین؟ممنون میشم بگین

فقط خدا

منظورت کتلت مرغه؟یا این فرق نیکنه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب زمینی خام هویج پیاز آب گرفته مرغ پخته ریش شده زردچوبه نمک فلفل سیاه ذرت جعفری تخم مرغ قاطی کن سرخ کن

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
سیب زمینی ومرغ گذاشتم اب پزبشن .ممنون گلم 

خواهیش الیرم 💓

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
نه کوکو مرغ که توش سیب زمینی میزنن

من مرغ و پرخ میکنم.  سیب زمینی و پیاز و رنده میکنم آبشو میگیرم سیر رنده میکنم یه حبه ادویه میزنم نمک و فلفل سیاه و قرمز (زرد چوبه رو توی روغنش میریزم که رنگ کوکو خوب شه) بعد قسنگ ورز میدم و سرخ میکنم خیلی خوشمزه میشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

نه فقط سبزی معطر میخواد سیب زمبنیشم نگینی بسرخ بریز

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
راستی تخم مرغ بایدبزنم؟

نه چون مرغ خیلی چسبناک میشه بعده چرخ شدن.