2777
2789
عنوان

اراکی ها لوستر با داماده یا عروس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 88 پست

سر لوستر واسه ما به داستانی شد که نگووو.رسم نداشتیم دختر لوستر بخرههه عوضش خانوادهدشوهرم میگفتن بااااید بخری روشناییو عروس باید بیاره خدا لعنت کنه مادرشوهرمو منم گفتم ما رسم داریم پسر بیاره یهو برگشت گفت گدایین بابام بیچاره کلیی جهاز داده بود به جز لوستر .همون شد ماهم بهمون بررر خورد نگرفتیم اصلا الانم لوستر نداریم 😊

پسرم همه امیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم بدون تلفن میشه؟  اتفاقا مودم من بردم

وا چرا نشه عزیزم!!!

چرا خودتون رو اسیر رسوم دست و پا گیر میکنین!! جهاز دادن در اصل فلسفه اش این بوده وسایل ضروری اول زندگی رو کمکککک کنن ب دوتا جوون،اینا دیگه خدایی ضذوری نیست ک ب گردن میگیریم...

چهارتا چیز هم بذار بعد عروسی ذوق داشته باشی بری بازار با شوهرت بخری

اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..
عزیزم اینا که دبه کردن 

وا اگه رسم باسه چ جوری دبه میکنن😐

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
بوفه نشنیدم ،عزیزم اراکی هستی؟  تلفن با کیه؟

نه اراکی نیستم همسرم اراکیه برادر شوهرم بوفه خرید ولی من خودم خریدم، تلفن رو شوهرم خرید وچون خونمون بزرگ بود دو تخته فرش من خریدم دو تخته فرش شوهرم