2777
2789
عنوان

اراکی ها لوستر با داماده یا عروس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوستر ...کولر...تلویزیون...یه دست تشک و پتو و لاحاف با داماده...اگه وسایل سنگینم آورد که دیگه محشره

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
لوستر کل خونه؟  اتاق خواب و آشپزخونه من خریدم

وای🙈😟لوستر که رو خونس عجبا

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
واقعا کوزد کجا منم کوردم ولی من خودم همه چی گرفتم شوهرم میخاست چیزای سنگین و بیاره خودم نداشتم همه ر ...

کورد مهابادم

کوردهای سنندج هم مثل ما هستن جهیزیه با داماده

البته هیییچ سختگییری به داماد نمی کنیم در حد وسایل مهم زندگی باشه کافیه مثلا وسایل برقی آشمزخونه اون ریزا رو شوهرم نتونست بخره مثل مخلوط کن و چرخ گوشت و چای ساز ...  بعد تو زندگی کم کم خودمون خریدیم 

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           

موکت کردن خونه با کیه؟؟ اینم برام سواله

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
تلويزيون و فرش  لوستر  البته سرويس چوب توافقي هست تو روستاهاش ديدم اينجوره

اره شهرستان و روستا سرویس چوب با داماده اما دیدم علاوه بر تلویزیون، دو تا تیکه دیگه میندازن با داماد 

لوستر کل خونه با داماده؟

بوفه نشنیدم ،عزیزم اراکی هستی؟  تلفن با کیه؟

بسم الله!!!! 

الان سوال بعدیت حتما میشه مودم با کیه؟!!!

عزیزم بهتر نیست ی سری وسیله بذارین بعد خونه رفتن خودتون دوتا برین تهیه اش کنین،لذت هم دارن،دبگه همه چی حاضر آماده تحویل داماد ندین؟؟؟

تا حالا تو عمرم تلفن دیگه نشنیده بودم

من تلفنم رو بعد چند ماه از خونه اومدن خریدم

اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..
کورد مهابادم کوردهای سنندج هم مثل ما هستن جهیزیه با داماده البته هیییچ سختگییری به داماد نمی کنیم ...

چ‌ خوبههههه انشالله خوشبخت بشی عزیزم زندگیتون پر از برکت باشه انشالله 🥰

💜🫀