2777
2789

لوستر دیگه با داماده 😯

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوستر مگ سره خونه نیست😆

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
خوش بحال خودم که کوردم😍😍😍 جهیزیه هامون  با داماده😊😊😊

واقعا کوزد کجا منم کوردم ولی من خودم همه چی گرفتم شوهرم میخاست چیزای سنگین و بیاره خودم نداشتم همه رو خودم گرفتم گفتم فردا منت می‌ذاره مادر شوهرم تحت و ما گرفتیم یخچال و ما گرفتیم 

💜🫀
خوش بحال خودم که کوردم😍😍😍 جهیزیه هامون  با داماده😊😊😊

واقعا خوشبحالتون ....ما که همه جهاز باخودمونه تازه شاید شوهرمون خونه داشته باشه شایدم نه ...یا خونه اجاره ای یا آوارگی

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من

فکر کنم لوستر با پسر باشه ها

اما یه دوست اراکی داشتم میگفت4 تیکه بزرگ با پسره

وقتی میام نی نی سایت خیلی احساس آرامش دارم چون حرفایی که نمیتونم ب نزدیکترین افراد بزنم اینجا با دوستای عزیزم دربارش حرف میزنم،،درسته ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی دوستتون دارم ایشالله همه به هرچی آرزوی خوب دارید برسید❤❤❤

دوتا خیلی کمه حداقل باید ۴ تا بده. کمد تلویزیون. تلویزیون. یخچال. گاز. دراور یا میز آرایش. یه تخته فرش با داماده.باید بخره.  در این صورت لوستر مال تزئینات خونه است و با دختره

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢