2777
2789
عنوان

می خوام با مامانم قطع رابطه کنم

1750 بازدید | 100 پست

من یه دوساعت پیش تاپیک زدم با مامانم دعوام شد حالا مامانم هرچی حرف دردل و دلی داشتیم پیش هم رفته به داداشم گفته دیگه می خوام نرم خونش

حالا عصبانی ای

من و خواهرمم هزار بار گفتیم تا اخر دنبا باهم حرف نمیزنیم

ولی اخه کی خواهر و مادر میشه؟؟؟؟

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا عصبانی ای من و خواهرمم هزار بار گفتیم تا اخر دنبا باهم حرف نمیزنیم ولی اخه کی خواهر و مادر می ...

اخه ماد ر اینکارارو بابچش می کنه دعوامون شد از خونه زدم بیرون با بچم حالا ادم فروشی می کنه داداشم بهم پیام داد می خواستم سرمو بکوبم به دیوار

اخه ماد ر اینکارارو بابچش می کنه دعوامون شد از خونه زدم بیرون با بچم حالا ادم فروشی می کنه داداشم به ...

نکوب حالا

برو یه لیوان گل گاو زبون بخور

یساعت دیگه همه چی حلّه

پدرومادرهامون دارن پیرمیشن و کم تحمل، ما باید سکوت کنیم

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
خب سعی کن حرفای خصوصیتو نگی.ولی با مادر کسی قطع رابطه نمیکنه

حرف خصوصی ک نه خودش راجع به کارای داداشم دردل و دل می کنه از ادم‌حرف می کشه میره حالا بروزش میده

یعنی چی پس من  چی من همش کوتاه اومدم ولی ایندفعه دیگه تمومه پس حرمت من ک دخترشم چی به من میگه گوشیتو ازت می گیرم خیلی میری تو گوشی در صورتی ک روزی دوبار بیشتر نمیرم توش

اخه ماد ر اینکارارو بابچش می کنه دعوامون شد از خونه زدم بیرون با بچم حالا ادم فروشی می کنه داداشم به ...

مادر است دیگر

گاهی انتظار دارد نازش را بکشی

دست و پاهایش را روغن بزنی کنارش چای بنوشی

و اورا سخت در آغوش بکشی

واز زنده بودنش سپاس گذاری کنی

من درحسرت دیدن مامانمم و اینکه بشینم کنارش برام چایی های خوشمزشو بریزه( از ترس کرونای لعنتی که برا مامانم اتفاقی نیفته نرفتم پیشش.حتی کادو تولدشم همین الان دادم شوهرم ببره پستش کنه)اونوقت تو میخوای قطع رابطه کنی!!!

بابا توروخدا قدر این لحظه هارو بدونین مادر و پدرر دوتاچیز گرانبهایی هستن که هیچوقت دنیا مثلشون رو تکرار نمیکنه.

شماهایی که اینجورین باید مثل من بیفتین تو غربت،تک و تنها تا قدر کنار هم بودناتون رو بفهمین.عزیزم نزار یه موقع به این نتیجه برسی که دیگه دیرشده باشه و پشیمونی هم سودی نداشته باشه برات....

ارتباطتونو درست کنید و هرچیزیو به هم نگید که فردا بخواین آتو بگیرین

چون رابطه مادر و فرزندي قطع نشدنیه

فقط 41 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

من درحسرت دیدن مامانمم و اینکه بشینم کنارش برام چایی های خوشمزشو بریزه( از ترس کرونای لعنتی که برا م ...

من بعد ۴ ماه رفتم اونجا مدام تو کارام دخالت می کنه سر شیر دادن بچم دعوامون شد اخه پس من چی من باید چی کار کنم ک از ناراحتی تا صبح بیدار موندم 

ارتباطتونو درست کنید و هرچیزیو به هم نگید که فردا بخواین آتو بگیرین چون رابطه مادر و فرزندي قطع نشد ...

اخه مادر اتو میگیره از بچش هر مادر دختری یه سری راز پیششون هست باید موقع دعوا و ناراحتی همو لو بدن اخه این درسته

اخه مادر اتو میگیره از بچش هر مادر دختری یه سری راز پیششون هست باید موقع دعوا و ناراحتی همو لو بدن ا ...

وقتي میدوني ممکن حرفیو به کسي بزنه کلا نگو قرار نیست که خودت و کلا بکشي کنار ، بعدها تو خیلي از موارد همین خانوادتن که کمکت میکنن نگهشون دار

فقط 41 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!