2777
2789

من سبزی پلو با گوشت چرخ کرده قاطی درست کردم همین الان شوهرم ببره سرکار واس خودمم اضافه موند 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
دمی گوجه چه ج‌وریه؟

پنج تا گوجه بردار رندش کن یکم توش نمک بریز بذار کنار

یه پیاز رو نگینی خورد کن سرخ ک شد یکم سیب زمینی نگینی کن بنداز توش یه تابیش بده اویه کاری زردچوبه فلفل سیاه یکم بزن توش یه قاشق رب بریز توش گوجه هاتو بهش اضافه کن بذار گوجه کامل ابش کشیده شه و خوب سرخ شه بع یکن ابش بریز توش نمکشم اندازه کن برتج رو بزیز و کتش کن دوست داشتی مرغ یا گوشت بریز توش با سالد شیرازی میل کن😋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@مامان_جوجویی۷۰     خورشت بادمجون حلیم بادمجون مسما بادمجون کشک بادمجون حلیم بادمجون ...

خب خودت میخوای بخوری نوش جونت 

من واسه ناهار خورشت فسنجون میذارم 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
پنج تا گوجه بردار رندش کن یکم توش نمک بریز بذار کنار یه پیاز رو نگینی خورد کن سرخ ک شد یکم سیب زمین ...

من‌با گشت‌چرخ کرده درست میکنم ،یعنی خدایی هر روز به بچه هام بدم میخورن ،منم از خدامه اسونه ،نیم ساعته درست‌میکنم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
پنج تا گوجه بردار رندش کن یکم توش نمک بریز بذار کنار یه پیاز رو نگینی خورد کن سرخ ک شد یکم سیب زمین ...

بسیار عااالی

لطف کردی عزیزم 😘😘😘

حتما اینکارو میکنم

من عااااشق گوجه هستم

چی هست؟😳

یذره گوش چرخ کرده رو با دوتا پیاز بزرگ رنده شده قاطی میکنن آب پیازو نمیگیرن، بهش پودر سیرو  فلفل قرمزو یکم دارچین و پودر پاپریکا و نمک میزنن و ورز میدن بعدش آرد نخود اونقدر میریزن که چسبناک بشه و  وقتی گلوله میکنی از دستت نیفته...
بعد اندازه گردو گلوله میکنی سرخ میکنی تو تابه، بعد یه طرف دیگ تابه گوجه سرخ میکنی و بعد اب میریزی تو مداد به همراه نمک و پودر لیمو امانی و زردچوبه

و بعد درشو میبندی نیم ساعت بعد با جرارت کم پخت حاظره

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
خب خودت میخوای بخوری نوش جونت  من واسه ناهار خورشت فسنجون میذارم

شوخی کردم گلم ناراحت نشو😘😘😘😘

من بادمجون میبینم از خود بی خود میشم

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
شوخی کردم گلم ناراحت نشو😘😘😘😘 من بادمجون میبینم از خود بی خود میشم

عزیزمی خیلیا دوست دارن یکی هم مثل من حساسیت داره 

نوش جونت باشه 

اتفاقا مادربزرگم قیمه بادمجون درست میکنه منم دوست دارم میخورم تا سر حد مرگ بعد بیمارستان میرم معدمو شست و شو میدن و باید اکسیژن و سرم بگیرم چند روز

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
عزیزمی خیلیا دوست دارن یکی هم مثل من حساسیت داره  نوش جونت باشه  اتفاقا مادربزرگم قیمه ب ...

نخور فداتشم 😢😢😢😱

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍