2777
2789

من سری قبل دکتر گفت بمدت 5 شب شبی دوتا کلومیفن بخور بدون هیچ امپولی! تبدیل به کیست شد و 4ماه وقت منو گرفت تا برطرف بشه 

حالا باز رفتم دکتر گفت باز کلومیفن بخور شبی 1 بمدت 5 شب بازم بدون آمپول! میگم نکنه تو این وضع کرونا تبدیل به کیست بشه دوباره؟! 😭کاش کسی دقیق میدونست منو از نگرانی در می آورد 

ینی اگر امپول نزنیم بعدش تبدیل به کیست میشه باز? 

اصلا اون امپول های اچ تی سی وووچه کاری انجام میدن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به آمپول نداره... آمپول رو زمانی میدن که تخمک بالغ داشته باشی میزنی تا دو روز بعد آزاد بشه ولی اگه تخمک خیلی بزرگ شده باشه گاهی وقتا تبدیل به کیست میشه و دیگه آمپول فایده ای نداره. کلومفین اکثرا باعث کیست میشه... و فقط دو سه دوره میتونی مصرف کنی بعد روش درمان عوض میشه.

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
ربطی به آمپول نداره... آمپول رو زمانی میدن که تخمک بالغ داشته باشی میزنی تا دو روز بعد آزاد بشه ولی ...

ینی اشتباه کردم دوباره کلومیفن خوردم بعد از اون ماجرا؟ ولی دکتر خودش دوباره کلومیفن داد میگم نکنه باز بدون آمپول تبدیل به کیست بشه 😢

بنظرتون از کجا دکتر پیدا کنم تو این روزای کرونایی  تلفنی نیست که مشاوره بده؟ کسی داره؟

من بهتون دکتر طاهره محمودوند تو سایت دکتر ساینا رو معرفی میکنم من خودم ازشون مشاوره گرفتم و خییییلی راضی بودم

بنظرتون از کجا دکتر پیدا کنم تو این روزای کرونایی  تلفنی نیست که مشاوره بده؟ کسی داره؟

دکتر من هم این روزا مطبش تعطیله

اما قبلا دوبار به دکتر شهناز امینی ایمیل دادم و با حوصله جوابمو دادن. آدرس ایمیل رو میتونید از سایتشون بگیرید