2777
2789
عنوان

به نظرتون ۸ روز تا پری مونده چرا تست منفیه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 45 پست
ممنونم راستش بخوای دخترم ۱۴ سالشه اما از شوهر اولم جدا شدم و این شوهر خبلی خوبه خدا را شکر خیلی خوشب ...

ایشاله خدا به خاطر رنج هایی که کشیدی و به دل پاک خودت وهمسرت نگاه کنه و یه بچه خوب نصیبتون کنه برای حاجتتون 5تا صلوات میفرستم

میدونید از همه بیشتر زیر دلم درد میکنه اخه دیدم توی نی نیسایت میگفتن یک هفته به پری مثبت شده منم گفتم شاید انشا الله چشم روشن بشه

امضای خدا پای تمام ارزوهاتون..انشا الله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشاله خدا به خاطر رنج هایی که کشیدی و به دل پاک خودت وهمسرت نگاه کنه و یه بچه خوب نصیبتون کنه برای ...

ممنونم عزیز شوهرمم زنش و دخترش فوت کردن 

ایشاله خدا به خاطر رنج هایی که کشیدی و به دل پاک خودت وهمسرت نگاه کنه و یه بچه خوب نصیبتون کنه برای ...

ممنون از دعای خوبت انشا الله شما هم حاجت روا بشی

میدونید از همه بیشتر زیر دلم درد میکنه اخه دیدم توی نی نیسایت میگفتن یک هفته به پری مثبت شده منم گفت ...

منم از درد زیر دلم و کمردردم فهمیدم که باردارم ولی بی بی چک بعداز موعد پریودم مثبت شد قبلش منفی بود

منم از درد زیر دلم و کمردردم فهمیدم که باردارم ولی بی بی چک بعداز موعد پریودم مثبت شد قبلش منفی بود

عزیزم تبریک میگم الان حامله ای؟؟؟چند روز بعد فهمیدی  یبوست و سینه درد داشتی ؟؟

نه عزیزم هیچی ندارم شکر خدا اوکیم سه ماه پیش یک ۲۰ روزی عقب انداختم ماه دوم سر ۲۵ پری شدم و این ماهم منتظرم  

الان که نه😁 چهارسال پیش الان دخترم سه سال و نیمشه،یبوست نداشتم کلی سینه درد خیلی داشتم

خدا ببخشه یادت نیست سینه درد از کی شروع شد من که سینه درد ندارم 

من حس میکنم حامله ای، اگه تستت مثبت شد بیا تایپیک بزن بگو

عزیزم چشم وا که چه لحظه ای بشه شوهرم هر وقت نی نی میبینه گریش میگیره