2777
2789
عنوان

راهنمایی می‌خوام برای کالری شماری

154 بازدید | 33 پست

در دوران شیردهی هستم و به فرزندم غذای کمکی میدم

برای کاهش وزن ۱۳ کیلوگرم در عرض ۶ ماه ، ب من استفاده 1500 کالری روزانه پیشنهاد دادن

این یعنی چی؟

یعنی 1500 کالری مصرف کنم و در کنارش ورزش کنم 

یا بیشتر از 1500 مصرف کنم و با ورزش ،کالری اضافی رو جبران کنم؟

بلد نیستم

لطفا کمکم کنید

ینی نذار بیش ۱۵۰۰تا بخوری و در کنارش ورزشم بکن ک کالریتو کم کنه

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهاااا چقد ورزش نرماله روزانه داشته باشم؟ پیاده روی منظومه...

هرچقدر دوست داری و در توانته

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

حداقل ۳۰ دقیقه پیاده روی

میتونی کنارش شنا دراز نشست انجام بدی برای این روزا که بیرون نمیشه رفت خوبه

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم.☺
برنامه بشقاب نصب کن هرچی در طی روز میخوری وارد کالری هاشو بهت میگه.اون موقع دستت میاد.

بدیه من اینه اول غذا میخورم

بعد وارد نرم افزار میکنم 

آش رشته ک امروز خوردم 1400 کالری شد

فقط دوتا کاسه

من برنامه کرفس رو دارم ۱۲۰۰تا روزانه بهم پیشنهاد کالری داده اما من در حد ۱۰۰۰کالری میخودمو روزی ۱ساعت پیاده روی میرم پارک حدود ۵۰۰کالری میمونه....