2777
2789
عنوان

من ی مادر عاجز هستم.

292 بازدید | 17 پست

همسرم مرد ارومیه خیلی اروووم همه میگفتن خوشبحالت ک چقدر شوهرت ارومه اهل رفیق بازی و عیاشی و مواد و و این چیزا نیست ولی خوب همسرم بد اخلاقه بعد از ب دنیا اومدن بچه هام همسرم دنیا دنیا تغییر کرد روز ب روز بدتر از قبل.باورم نمیشد این کارو شوهرم انجام میده.من دوتا پسر بچه شیطون دارم ک شوهرم باکاراش باعث شده بچه هام عصبی و بدخلق بشن.دائم بچه هارو میزنه داد میزنه دعوا میکنه باهاشون رد میشه ی لگد میزنه میشینه میکوبه پس کلشون.از قصدم میزنه بعد ک میگم چرا اذیتشون میکنی میگه دارم شوخی میکنم.انگار اینا بچه هاش نیستن اصلا حسی بهشون نداره بچه از گریه کبود بشه ی نگاهم بهش نمیندازه و خیلی رفتارای دیگه..

خاهشن نیایید بگی چرا بچه دار شدی ب اندازه کافی سرکوفت میشنوم بهم بگید چکار کنم از دستش.

هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به بچه هاش نیست.عاشقتونم جوجه های خوشگلم🐥🐥

بچه ها دارن ی کارتن تماشا میکنن میاد وسط برنامه میزنه ی شبکه دیگه صدای بچه هارو درمیاره رد میشه لگد میزنه ب زور اسباب بازیهاشونو میگیره میبره تو اتاق میندازه بچه ها دستشون شکلاتی یا بستنی باشه بماله ب لباسش قیامت ب پا میکنه نگاه نمکنه ک اینا بچه هستن متوجه نیستن.میشینه تی وی نگاه میکنه میگم این فیلم تمام قتل و چاقو و از این فیلمای خشونت باره نگاه نکن یا وقتی خابن نگاه کن توجه نمیکنه بعد فیلم شب ک میخابن تا صبح بچه ها کابوس میبینن.ازش خاهش میکنم بابت رفتارش دعوا میکنم داد میزنم فحش میدم التماس میکنم هیییییچ فایده ای نداره

بچه هام عصبی شدن پسر بزرگم اگه چیزی بخاد ندم میزنه تو سرو کله خودش ب شدت عصبی شده هر چی طی روز خوبن تا شوهرم میاد دعواشون شروع میشه.اگه پسر بزرگم پسر کوچکم و بزنه شوهرم پسر بزرگمو میزنه عاجز شدم از دستش.التماستون میکنم خاهرا بهم ی راه حل بدید کمکم کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فازش چیه بیماره م‌گه بچه زدن داره اخه

یبار سخت جلوش وایسا

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

شوهرت کمبود محبت داره 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

علتش توجه بیش از حد تحمل ایشون نسبت به بچه ها هست توجه رو نسبت به ایشون بیشتر کنید مثلا میوه پوست گرفتین برای بچه ها اول به همسرتون بدید بعد بچه ها 

همسرتون اگه با پدر شدن این رفتارشون تشدید شده به علت حسادتشون هست و اینکه دیگه کانون توجه شما نیست

میخواد واسه تو جلب توجه کنه دنبال محبت شماست بهش توجه کن غذا و خوردنی و اینارو قبل بچه اول بده به او ...

درست میگی...احتمالا دیده همه ی توجه خانوم به بچه هاست..میخواد جلب توجه کنه👌👌💖

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  

نمیدونم چیکار کنم تو خونه ب هیچ عنوان کمکم نمیکنه هیچ کاری نمیکنه اصلا ی لیوان از جلوش برنمیداره تا شستشوی سرویس بهداشتی با خودمه ولی رفتارش روز ب روز بدتر میشه مامانم خاهر و برادر و همه ک رفتارشو با بچه ها میبینن میگن چرا شوهرت اینجوری با بچه ها لج میکنه و اذیتشون میکنه همه میگن شوهرت لیاقت بچه نداره مادرم میگه لیاقت نگه داری ی سگ نداری چ برسه ب دوتا طفل ک رحمت خداست

عزیزم غصه نخور متاسفانه بعضیهاشون شعور شون درهمین حده .منم یکی ازفامیلا همین طوره .یا بچه رو ادب نمیکنه یا وقتی هم میخواد این کار وانجام بده تا بچه رو له نکنه ول نمیکنه .کلا مدلشه ضربتی عمل میکنه .متاسفانه هیچی حالیش نیست .بچه ها رو اینقدر اذیت میکنه و شوخیهای بی مورد میکنه که روشونو به خودش باز کرده .عزیزم به شوهرت یاد بده پدر باشه .تربیت یکدفعی و ضربتی کار ساز نیست . آهسته و پیوسته انجام بده .یه طوری هم باهاشون شوخی کنه که بچه ها شاد شن .نه که اعصاب وروان اونا رو داغون کنه .کلا بهش بگو پدر آزار دهنده نباشه رفتارای عجیب وغریب شو کنترل کنه .

علتش توجه بیش از حد تحمل ایشون نسبت به بچه ها هست توجه رو نسبت به ایشون بیشتر کنید مثلا میوه پوست گر ...

تو همه چی اول ب اون میرسم بعد بچه ها ولی بدتر میشه دست پسرم شکسته بود از همون دست شکستش میگرفت میزد حتی ب اورژانس اجتماعی هم زنگ زدم و گفتم ک کفتن اگه تکرار بشه زندان داره ولی باز تکرار میکنه.مادرشوهرم بارها باهاش حرفیده اصلا نصفه روز خوبه بعد بازم شروع میشه.امروز رفتم خرید برگشتم پسر بزرگم اروم تو اتاق گفت مامان بابا وحشی شد منو دعوا کرد و زد.

گفتم پسرم چغلی نکن کار زشتیه بعد بچم گریه کرد دیدم گونش کبوده باهاش حرف زدم چی شد بچه ها شیطونی کردن گفت نه گفتم پس چرا صورتش کبود شده گفت نمیدونم خورده ب کجا...

میخام جدا شم تصمیم قطعیه ولی نمیدونم چیکار کنم اصلا هم خانوادم خانوادش هیچ کس جز بچه هام مهم نیس

عزیزم غصه نخور متاسفانه بعضیهاشون شعور شون درهمین حده .منم یکی ازفامیلا همین طوره .یا بچه رو ادب نمی ...

هزاران بار گفتم باورتون نمیشه هزاران بار من حتی جرات ندارم حمام برم از ترس اینکه نیم ساعت نباشم چی میشه.هر کی رفتارشو میبینه میگه انگار نا پدریه