2777
2789
عنوان

دوباره منفی شد 😢

144 بازدید | 23 پست

هرچقد هم میگم از بی بی چک متنفرم بازدست بردار نمیشم تا دو روز تاخیر کردم بی بی زدم اما باز منفی شد هیچ علایمی جز تیر گسیدن زیر شکم و کمر درد ندارم ماه 4 اقدامم دلم ریخته دیگه

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  

شرایطمون مثل همه منم از بی بی متنفرم

دیروز صبح زدم منفی شد شبش لک دیدم امروز هم پری تشریف آورد.۵روز تاخیر داشتم

سینه هام دردناک و بزرگ شده بود انگار ک میخواد بترکه سوزن سوزن شدن ناف داشتم تکرر ادرارم داشتم هر۴۰ دیقه میرفتم توالت ک از دیشب دوباره عادی شدم

۷ماه اقدامم

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای سرت ....اگه طبع بدنت سرده این ماه حلوای میتی را امتحان کن 

اره میخوام رازیانه بخورم 5 روز بعد پریود ولی پریود ک نیومده هیچ علایم پریود هم ندارم و هیچ علایم بارداری خسته شدم ی جورشوهرم همش میپرسه شدی نشدی اه

شرایطمون مثل همه منم از بی بی متنفرم دیروز صبح زدم منفی شد شبش لک دیدم امروز هم پری تشریف آورد.۵روز ...

این اقدام ها همه هورمون های بدنمون رو به هم ریخته این استرس همپدرمونو در اورده ما هم میخوایم بیخیال بشیم شوهرامون هی یاد اوری میکنن خسته شدم

اره میخوام رازیانه بخورم 5 روز بعد پریود ولی پریود ک نیومده هیچ علایم پریود هم ندارم و هیچ علایم بار ...

عزیزم اگه پرولاکتینت بالا باشه اوضاعت میریزه بهم ...عرق فراسیون بخور حداقل ....

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
دو روز که خیلی زوده

ن بابا حداقل حاله مینداخت منفییییه منفی شده خیلی حالم گرفته اونم به زور شوهرم زدم

این اقدام ها همه هورمون های بدنمون رو به هم ریخته این استرس همپدرمونو در اورده ما هم میخوایم بیخیال ...

اره من ماه قبل ۱۰روز جلوتر شدم اینماه ۱۰روز عقب زدم میخوام برم دکتر سوم پریودی سونو واژینال بشم

تو فولیات خوبن؟سونو دادی

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
عزیزم اگه پرولاکتینت بالا باشه اوضاعت میریزه بهم ...عرق فراسیون بخور حداقل ....

اون دیگه چیه از کجا بفهمم اون بالاعه دکترام بهم گفتن همه چیزم برای اقدام عالیه ولی نمیشه مطمعنم ب خاطر استرسه

شوهرمن ازمن بدتر از بی بی چک میترسه دوسه ماه اول اقدام خودش میخرید حالا اصلا اسمشم نمیتونم بیارم جلوش بدش میاد

شوهرمن ازمن بدتر از بی بی چک میترسه دوسه ماه اول اقدام خودش میخرید حالا اصلا اسمشم نمیتونم بیارم جلو ...

خوش ب حالت شوهر من فردا هم پریود نشم باز میخره من اصلا دوست ندارم ادم وقتی حامله باشه عقب بندازه خودش میفهمه چرا دپرس میکنه ادمو همون ذوق ادم هم انرژی ادم هم میبره

اون دیگه چیه از کجا بفهمم اون بالاعه دکترام بهم گفتن همه چیزم برای اقدام عالیه ولی نمیشه مطمعنم ب خا ...

یه ازمایش داره مشخص میشه.....ولی اگه دکتر گفته سالمی هستی دیگه....خب استرس واسه چی ...هرچی قسمت و به صلاحت باشه پیش میاد دیگه

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
اره من ماه قبل ۱۰روز جلوتر شدم اینماه ۱۰روز عقب زدم میخوام برم دکتر سوم پریودی سونو واژینال بشم تو ...

اره بابا دو ماه پشت رفتم دکتر هر بار گفتن عالیه همه چیت این ماه بارداری نشد دو ماه هم هست خودم اقدام میکنم همه ازمایش های قبل بارداری و پاپسمیر و اینا رو هم دادم همه چی اوکیه یه ماه دور از شوهرم و استرس بچه داشتنش باشم حامله میشم از بس ک ذوق داره عصبی شدم اه

یه ازمایش داره مشخص میشه.....ولی اگه دکتر گفته سالمی هستی دیگه....خب استرس واسه چی ...هرچی قسمت و به ...

چمیدونم از دست شوهرم خسته شدم دیگه از اول ماه با من شبیه حامله ها رفتار میکنه نمیزاره از فکرش بیام بیرون از 5 روز به پریود هم شروع میکنه بی بی خریدن