2777
2789
عنوان

تنبل خانوما تشريف بياريد تو 😐😂

110 بازدید | 6 پست

بياييد اينجا بنويسيد كه در طول روز چه كارايي مي تونيد بكنيد ولي نميكنيد ؟ 

چه امكاناتي داريد ولي استفاده نميكنيد ؟ 

مثلا من خودم هميشه ماهي ١٠٠-٢٠٠ ميدادم كتاب ميخريدم ، در حالي كه بهترين كتابخونه رو تو دانشگاه داشتيم يا كتابخونه نزديك خونمون

٢٠٠ ت پول سيو ميشه هر ماه وقتي از اونجا كتاب ميگيرم

يا مثلا ميذاشتم اتاقم ميشد كثااافطططط ولي الان هر شب تايمر ميذارم سر ١٠ مين تميزززه تميزههه

شما هم بگيد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من نفهمیدم چی کار میکنی کتابارا توضیح بده

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

من پلوپز دارم چهار ساله ازدواج کردم اصلا نگاش نکردم دیگه آون توستر دارم بلد نیستم غذا بپزم باهاش ، کامپیوتر فقط شده آرشیو عکسایی که تو گوشیم جا نمیشه از بچم ، دوران دانشجویی کلی کتاب داشتم تو کامپیوتر میخوندم  ، اصلا استفاده مفید ندارم انگار از امکانات

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘