2777
2789
عنوان

حالم از این زندگی بهم میخوره

219 بازدید | 17 پست

یکیو میشناسم ک با دو سه نفر همزمان دوسته تازه با چند نفر دیگه هم ک زن دارن در ارتباطه عین خیالشم نیس

اونوقت منه بدبخت ک حتی ب خودم اجازه ندادم با کسی همکلام شم چ برسه ب این کثافت کاریا الان باید اینجوری شکست خورده و تنها باشمو اشک بریزم بخاطر زندگی عاشقانه ای ک قرار بود درست کنم

چرا وفاداری ب چشم نمیاد؟ چرا آدما اینقد نامردن؟

دقیقا

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

منم چنین حالی دارم

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی چی بگم آخه شاید اونم اعصاب نداشته میدونی من خودم گاهی عصبی میشم دیگه نمیفهمم چی میگم بعدش خیلی پ ...

آخه آدم هرچیزیو ک تو دعوا نباید بگه

همیشه از کاراو رفتارای من ایراد میگیره اونوقت تا ناخواسته همون کارارو انجام میدم جوش میاره و میگه خسته شدم نمیتونم تحمل کنم اونوقت خودش با اینکه میدونه تو دعوا نباید بعضی حرفارو بزنه هررررررربار تکرار میکنه ک خستم کردی تو فلانی ما بدرد هم نمیخوریم

بعد از کجا معلوم سر خونه زندگیمون موقع دعوا بهم نگه من ک بهت گفتم بدرد هم نمیخوریم خودت خواستی

آخه آدم هرچیزیو ک تو دعوا نباید بگه همیشه از کاراو رفتارای من ایراد میگیره اونوقت تا ناخواسته همون ...

چن وقته باهمین ببین عزیزم گاهی آدم دست خودش نیست عصبی میشه بعدش اخلاقش تازگیا عوض شده یانه از اول همینجوری بوده 

چن وقته باهمین ببین عزیزم گاهی آدم دست خودش نیست عصبی میشه بعدش اخلاقش تازگیا عوض شده یانه از اول هم ...

حدودا شش سال

دقیق یادم نیس ولی فک کنم از سال دوم آشناییمون

خودش میگه تقصیر منه ک میرم رو اعصابش و از اونطرفم مشکلات زندگی باعث شده شده ک بیشتر اعصابش ضعیف شه

حدودا شش سال دقیق یادم نیس ولی فک کنم از سال دوم آشناییمون خودش میگه تقصیر منه ک میرم رو اعصا ...

عجب 6 سال باهمین خب پس اخلاقش کامل دستت اومده ببین عزیزم اگه بد دهن نباشه و باوجدان وکاری دیگه بقیه اش مهم نیست ببین چی عصبی اش میکنه اونکارو انجام نده یا لااقل کمترش کن چون فکر کنم دوسش داری و نمیخوای از دستش بدی 

عجب 6 سال باهمین خب پس اخلاقش کامل دستت اومده ببین عزیزم اگه بد دهن نباشه و باوجدان وکاری دیگه بقیه ...

بعضی وقتا واقعا بیخودی شلوغش میکنه و منو تحقیر میکنه و منم بلد نیستم قانعش کنمو از خودم دفاع کنم اینکه منو عذاب میده