2777
2789
مرسی گلم😍چه جالب

خواهش.ولی صبر کن که کردنا بره شاید قیمتش بیاد پایین

سنگ مرداب زیر بغل رو میدونم دیگه بو نمیگیره

زاج هم پودر کنی بزنی میگن خوبه اینو امتحان نکردم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش.ولی صبر کن که کردنا بره شاید قیمتش بیاد پایین سنگ مرداب زیر بغل رو میدونم دیگه بو نمیگیره زا ...

من مشکلم پاهامه بیشتر عرق میکنه ببخشید بوی بدی میگیره☹️

طرز استفادشو هم میگی بهم چطوریه؟ 

من مشکلم پاهامه بیشتر عرق میکنه ببخشید بوی بدی میگیره☹️ طرز استفادشو هم میگی بهم چطوریه؟ 

کدوما؟محلول آلمینیوم که باید بزنی به پنبه و اون محل رو بزنی بهش کاملا.آب هم نباید قاطی بشه.یعنی وقتی میزنی باید خشک باشه و عرقم نداشته باشی و تا وقتی اون محلوله خشک میشه نباید عرق کنی مثلا میتونی بادبزنی خشک بشه

روزای اول باید مثلا تا یه هفته هر روز بزنی.بعدش کمتر

حالا من زیر بغل بود بعد حمومم میزدم وقتی که شسته میشدن میزدم

پاهم حتما همینجوره

زاج هم پودرش فکنم شنیدم بعضیا میریختن تو جوراب

یا شبا پارو بذاری تو محلول اب و زاج.حالا اینو نمیدونم دقیق

سنگ مرداب هم عطاریا دارن برا عرقه که بو نده.من زیر بغل میزنم.البته قبل این المینیوم ک میزدم عرق میکردم ولی بو نمیداد

الان میزنم نهایتا یه روز جواب بده🤔نمیدونم چشه🤣فکنم زیر بغلم خراب شده🤣🤣🤣

ولی از اینا ک گفتم استفاده کن ببین چی میشه تا بعدا بری محلول رو بخری

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون