2777
2789
عنوان

اشپزها بیاین کمک 😥😥

404 بازدید | 32 پست

میشه بهم یاد بدین چه جوری قرمه سبزی درست میکنین من خودم یاد دارم ولی خوب نمیشه 😟😟😕😕

محتاج یه صلواتم 😍تروخدا دعا کنین مشکلم حل بشه به امید خدا⁦❤️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیاز بریز تو روغن تا سبک بشه..بعد گوشتو بریز..زرد چوبه و فلفل سیاه بزن..تفتش بده تاجایی ک خون گوشت یکم در بیاد...بعد لوبیا بریز ی کوچولو تفتش بده..بعد آب بریز و سبزی بریز توش..دوتا لیمو هم سوراخ کن بنداز توش...زیرشو زیاد کن جوش ک اومد زیرشو کم کم کن بزار قشنگ جا بیفته

کاربر جدید نیستم...متاهلم و عاشق همسرم ک منو از همه غم های دنیا نجات داد❤

سبزی منو همیشه مادرشوهرم میگیره درس میکنه عالی میشه بس راجع به سبزی چیزی نمیدونم ولی من بیاز فراوون سرخ میکنم بعد گوشت و باهاش تفت میدم ادویه میزنم و بعدش سبزی و لوبیا و لیمو میریزم..من همیشه قلم استفاده میکنم خیلی خوشمزه میکنه 

اول پیاز سرخ میکنیم بعد گوشت رو اضافه میکنیم ک قشنگ لبه هاش سرخ بشه ادویه رو اضافه میکنیم بعد لوبیاهاییک قبل نفخشو گرفتیم اضافه میکنیم بعد آب اضافه میکنیم ک قشنگ بپزه بعد در ادامه رب و لیمو عمانی اضافه در ادامه سبزی رو اضافه میکنیم زیرش کم ک قشنگ جا بیوفته 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
اول پیاز سرخ میکنیم بعد گوشت رو اضافه میکنیم ک قشنگ لبه هاش سرخ بشه ادویه رو اضافه میکنیم بعد لوبیاه ...

ممنونم

همون روش بقیه، البته برا غلیظ شدن قورمه سبزی ی ربع آخر پخت ی قاشق پودر شنبلیله بریز برا روغنش دربیا ...

یخ واسه چی

عزیزم اول گوشتتو سرخ کن با ی پیاز

بعد از اون ادویه و فلفل سیاه بهش بزن

سبزی خورششتتو ک قشنگو ریز خورد کردی باید مثلا ب مدت ۴ ساعت روی شعله خیلی ملایم با روغن کم همینجکر تفتش بدی هر چی سبزی قشنگتر سرخ بشه رنگش قشنگتر میشه

بعد از اون سبزیتو ب گوشتت اضاف کن و باز تفت بده باهم.بعد دو تا لیمو عمانی بشور و چنگال بزن و بنداز داخلش بعد از اون لوبیاتو ک از شب قبل خیس کردی بریز داخلش و در آخر ی قاشق رب گوجه بهش بزن تا همه باز با رب تفت بخورن.بعد دره زودپزتو ببند.همینجورم هی چک‌کن آبش کم بود و نپخته بود آب بریز روش نیم ساعت قبل از خاموش کردن هم شمبلیله بهش اضاف کن و ده دیقه قبل خوردن هم بهش آبلیمو و ی کم آبغوره و نمکتو بزن

پیاز داغ میکنی گوشتتو خوب تفت میدی اگه سردست بگیری خیلی خوب میشه با لوبیا میداری بپزه 

بعد سبزیتوهم خوب سرخ میکنی تا تیره شه تقریبا بعد که اب خورشت جوش اومد میریزی توش و لیمو عمانیتو هم میریزی بعد شعله گازو کم کم میکنی تا به دل پخته شه بعدم ادویه و یکم ابلیمو اگه دوست داری بعدشم که نوش جان میکنی

پیاز زیاد و ریز خورد شده سرخش کنی گوشتم خوب تفت بدی باهاش بعد زردچوبه زیاد بزنی فلفل سیاهم بزن بعدم با سبزی که خوب سرخش کردی یه تفت بده بعد آب جوش بریز بزار بپزه آخرای پخت لیمو عمانی که یکی دو ساعت قبلش تو آب گرم و نمک خیساندی که تلخیش بره لیموها رو قبل از اینکه بخیس کنی سوراخ کن بعدش که رب سرخ میکنی اندازه قاشق مربا خوری یکم دارچین میریزی با شنبلیله اضافه کن به خورشت یه چوبدارچین هم از اول بندازی تو خورشت خوب میشه برا ترشیش هم من پودر لیمو میزنم

این نیز بگذرد...