عزیزم اول گوشتتو سرخ کن با ی پیاز
بعد از اون ادویه و فلفل سیاه بهش بزن
سبزی خورششتتو ک قشنگو ریز خورد کردی باید مثلا ب مدت ۴ ساعت روی شعله خیلی ملایم با روغن کم همینجکر تفتش بدی هر چی سبزی قشنگتر سرخ بشه رنگش قشنگتر میشه
بعد از اون سبزیتو ب گوشتت اضاف کن و باز تفت بده باهم.بعد دو تا لیمو عمانی بشور و چنگال بزن و بنداز داخلش بعد از اون لوبیاتو ک از شب قبل خیس کردی بریز داخلش و در آخر ی قاشق رب گوجه بهش بزن تا همه باز با رب تفت بخورن.بعد دره زودپزتو ببند.همینجورم هی چککن آبش کم بود و نپخته بود آب بریز روش نیم ساعت قبل از خاموش کردن هم شمبلیله بهش اضاف کن و ده دیقه قبل خوردن هم بهش آبلیمو و ی کم آبغوره و نمکتو بزن