2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4233452/شوهرمو-خیلی-با-بقیه-مقایسه-میکنم?postId=133152930

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی ؟ حرفت خیلی غیر منطقی هستا! مگه شما دانا نیستی ؟ چرا باید بهت فوش بدن که از سرت بپره ؟؟؟؟

خودمم دیگه حالم از این اخلاقم بهم میخوره

با اینکه بخوام یکی با این مشکلو مشاوره بدم بهترین حرفا رو میگم خودم نیمتونم این اخلاقمو ترک کنم

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

خودمم دیگه حالم از این اخلاقم بهم میخوره با اینکه بخوام یکی با این مشکلو مشاوره بدم بهترین حرفا رو ...

باید بتونی 

اخلاقت دست خودته 

خواستن توانستن هست 

سعی لکن و تمرین کن 

لازم نیست یک شبه عوض شی 

باید رو خودت کار کنی عزت نفس خودتو ببری بالا 

هم اعتماد به نفست کنه هم هست نفس

حتما تقویت کن این مشکل برطرف میشه 

باید بتونی  اخلاقت دست خودته  خواستن توانستن هست  سعی لکن و تمرین کن  لازم ن ...

مشکل من محبت نکردنشه

یکی به زنش محبت کنه نزدیکه بترکم از حسودی، انگار من هووی اون طرفم. نمیتونم واقعا، کم میارم

مشکل من محبت نکردنشه یکی به زنش محبت کنه نزدیکه بترکم از حسودی، انگار من هووی اون طرفم. نمیتونم واق ...

اینکه همش میگی نمیتونم کم میاری یعنی فک میکنی ادم ضعیفی هستی 

باید روی عزت نفس خودت کار کنی 

اینکه بخوای بشینی بگی  نمیتونم و فلان هیچ پعجزه ای اتفاق نمیفته میخوای شوهرت رو عوص کنی ؟ نمیتونی عوض کنی تو باید خودتو عوص کنی که شوهرت عوص بشه و باید سعی کنی هرجور شده نزاری این کمبود محبت باعث مشکل تو زندگیت بشه حسادت ریشه داره ریشه حسادت رو پیدا کن رو خودت کار کن و حلش کن وگرنه بچه تو هم ممکنه مثل خودت تو همچین شرایطی قرار بگیره و حسادت کنه و اذیت بشه منظورم متوجه میشی ؟

اینکه همش میگی نمیتونم کم میاری یعنی فک میکنی ادم ضعیفی هستی  باید روی عزت نفس خودت کار کنی&nb ...

میفهمم

ولی من خیلی احساساتیم، چ در حرف چ در عمل

ولی شوهرم کاملا برعکس منه

مثل یه گوشیم که دائم کار میکنه بدون اینکه شارژ بشه

مشکل من محبت نکردنشه یکی به زنش محبت کنه نزدیکه بترکم از حسودی، انگار من هووی اون طرفم. نمیتونم واق ...

این ریشه تو کودکی شما داره 

مسئله مهمی هست 

من آدم اطرافم مثل تو دیدم 

واقعا ارامش نداره تو اگه میخوای ارامش داشته باشی اول روی روحیات خودت کار کن سعی کن تا ۴۰ روز سعی کنی به هیچ کسی حسادت نکنی و فقط به چیزای مثبت زندگیت فک کنی در کنارش کتاب بخون اگه میخوای بهت معرفی میکنم و از طرفی شاید شوهر تو واقعا محبت کردن رو بلد نیست تو یادش بده تو باهاش خوب باش کم کم به مرور میتونی روش تاثیر  بزاری این کار نیاز به صبر و زمان داره یخ شبه اتفاق نمیفته من دانشجوی روانشناسی هستم 

اینکه همش میگی نمیتونم کم میاری یعنی فک میکنی ادم ضعیفی هستی  باید روی عزت نفس خودت کار کنی&nb ...

من نمیتونم محبت نکنم و محبت نبینم

میفهمم ولی من خیلی احساساتیم، چ در حرف چ در عمل ولی شوهرم کاملا برعکس منه مثل یه گوشیم که دائم کا ...

ادما همه با هم تفاوت دارن تو نمیتونی هیچ کسی رو پیدا کنی که شبیه تو باشی تو باید انعطاف پذیر باشی و سعی کنی با شرایط ی که داری کنار بیای باید خودت خودتو شارژ کنی با انجام دادن کارها و مهارت های جدید نقاشی بکش ورزش کن خودتو درگیر کن کتاب بخون به خودت برس ارایش کن خرید کن سعی کن یه شب شام مفصل درست کنی و بهترین ارایش برای همسرت داشته باشی و سعی کنی بخندونیش تو انرژی مثبت خونه ت باش شوهرت یاد میگیره در مواقعی که شارژ نیستی کمکت کنه باید با همسرت حرف بزنی همسر تو علم غیب نداره در شرایط مناسب مشکلتو بهش بگو با مهربانی و عطوفت

این ریشه تو کودکی شما داره  مسئله مهمی هست  من آدم اطرافم مثل تو دیدم  واقعا ارامش ...

آره اصلا بلد نیست

منم نمیتونم

مثلا میبینم چندساعت ی جاییم شوعر همه زنگ میزنن بهشون شوهر من نه ناراحت میشم

یا شوهرم اصلا تو جمع نگاهمم نمیکنه ولی وقتی رفتار شوهر بقیه رو میبینم میترکم از حسودی

من نمیتونم محبت نکنم و محبت نبینم

تو باید بپذیری که عشق بی قید و شرط هست

تو باید توقع رو به صرف برسونی 

باید بپذیری ادما همه مثل هم نیستن که جواب محبت رو با محبت میدن اگه محبت میکنی جواب بهت ندن یه روزی یه جایی جواب خوبی هاتو میگیری قطعا اگه سعی کن بی توقع محبت کنی حالت بهتر از قبل میشه اینکه بپذیری همیشه همه نمیتونن برات محبت هاتو جبران کنن تو با هر حرکتی از اونا بهم میریزه و عصبی میشی و کلا ازشون بدت میاد  و از زندگیت نا امید میشی 

ادما همه با هم تفاوت دارن تو نمیتونی هیچ کسی رو پیدا کنی که شبیه تو باشی تو باید انعطاف پذیر باشی و ...

نقاشی و ورزش که به آدم نمیگن دوست دارم

میگن؟

آره اصلا بلد نیست منم نمیتونم مثلا میبینم چندساعت ی جاییم شوعر همه زنگ میزنن بهشون شوهر من نه ن ...

پس اگه میخوای زندگیت عوض بشه 

علم و آگاهی خودتو در زمینه روانشناسی ببر بالا

۵۰ باید و نباید دکتر فرهنگ هلاکویی رو دانلود گوش کن 

زندگی مثل یه درخت میمونه اگه درست بهش نرسی آبیاری نکنی زرد میشه و اخرش خشک میشه باید سعی کنی رابطه رو گرم داری اگه میبینی بلد نیستی تلاش کن یاد بگیری حرکت کن