2777
2789
عنوان

خونه کوچیک

542 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من یک ساله ازدواج کردم و‌خونمون خیلی کوچیکه از این بابت خیلی ناراحتم  ... دوست ندارم مقایسه کنم اصلا ولی نسبت به خیلی ها تو اقوام خودمون جام به شدت کمه 

.کیا اینجا خونشون کوچیکه و چجوری با این موضوع کنار میاید... ؟

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم اگه خونه از خودتونه برو خداروشکر کن بهتر اینه که مستاجر باشید من خودم مستاجرم و خیلی اذیت میشم از خدامه خونه ای شده درحد۵۰متر گیرم بیاد بخرم

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

تازه اینم ناراحتی نداره انشالله زود بزرگترش میکنید با گذشت زمان

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

عروسی کردم خونم ۷۵ متر بود جهازم به چشم نمیومد تمیز کردنشم سخت بود چون قدیم ساخت بود کمد دیواری نداشت دبواراشم زرد بود الان تو خونه ۵۰ متری زندگی میکنم کاغذ دیواری کمد دیواری کابینت بندی فقط پذیراییم کوچیکه اونم برام مهم نیست 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

من تا چند روز دیگه دارم میرم خونه خودم ۷۰متر بیشتر نیس ولی خیلی خوشحالم و ذوق دارم ک از اجاره دادن راحت میشیم مهم آرامشه تو زندگی عزیزم همیشه یچیز بهتر وجود داره بخوای توجه کنی هیچوقت اروم نیسی

ی پاندای ۴۸کیلویی 😍😊مامان یه دونه برف کوچولو😍
به چشم اومدنش کاری نداریم یکخوابه رو چکار کنم😣

کو تا نی نی.ولی یاد ی فیلمی افتادم یه بچه ای داشتن اتاق نداشت ینی یه قسمتی از خونه رو براش جدا کرده بودن پرده زده بودن خیلی خوشکل درستش کرده بودن البته

کو تا نی نی.ولی یاد ی فیلمی افتادم یه بچه ای داشتن اتاق نداشت ینی یه قسمتی از خونه رو براش جدا کرده ...

باردارم اخه 

بدیشم اینه نمیتونم عوض کنم نه پولشو دارم هم تازه دارم این خونه رو بازسازی و خوشگل میکنم

سرنوشت بد نوشت ...
گلم اگه خونه از خودتونه برو خداروشکر کن بهتر اینه که مستاجر باشید من خودم مستاجرم و خیلی اذیت میشم ا ...

اره عزیزم واسه خودمونه ۵۰ متر در به در دنبال کارم از قبل کرونا که پس انداز کنم یکم والا

اخه ناراحتیم از اینه پدر شوهرم خیلی خیلی پولدار طوری که قیمت ی خونه ۵۰ متری براش هیچ اصلا ولی کمک نمیکنه بهمون و حتی یکمم پل قرض میده از همسرم تا اخر اخرشو پس میگیره ما هم تقریبا تو سن کم جفتمون عقد کردیم خیلی خیلی فشار رومون هست افسرده شدم دیگه😢😢😢

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️