2777
2789
عنوان

چه کسانی.......

1196 بازدید | 18 پست

موهایی سرشون خیلی چربه؟ 

و چیکار میکنید؟

من دیگه دیوونه شدم از دستشون از حموم میام یک ساعت بعد موهام چربه

باعث ریزش شدید موهام شده

چطوری چربی کف سرمو بگیرم؟

من ایروکس میزنم ضد ریزش برای موهای جرب قیمت18500 تومان

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپری؟ خودت راضی هستی؟  شما هم موهاتون خیلییییییی چربه؟

نه شامپوعه....مال گزنه است...من استفاده میکنم تا دو روز موهام دیگ چرب نیس...دکتر پوت مو برام نوشت هم ریزش داشتم هم چرب بود

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
سرکه انگبین بخور ۴۰ شب . شامپو فیس دوکس اناگین بگیر برای موهای چرب ... تازه میفهمی موی خشک چیه 

واقعا تاثیر داره؟

انقدر کارهای مختلف کردم نتیجه نگرفتم خسته شدم😭

واقعا تاثیر داره؟ انقدر کارهای مختلف کردم نتیجه نگرفتم خسته شدم😭

والله من خودم از این شامپو دارم میزنم . موهای من خ چرب نبود ... ولی از وقتی میزنم موهام خ خشک شده .. عین اسکاج .

سرکه انگبینم تاثیر داشت خوردم .. یعنی تا وقتی میخورم ریزش مو ندارم .. ولی در مصرفش کوتاهی میکنم 

شما تار موهاتون هم نازکه ؟

زخیمم نیس خیلللللییییییییی نازکم نیس...