2777
2789
عنوان

کاهش وزن لاغری.کسایی که لاغر کردید بیاید بگید این روش خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 34 پست
ن گلم  هرچی ک بقیه میخورن. اما اصولیش رو برنامه ماهانه میداد.همین

مرسی عزیزم پس حتما در اولین فرصت میرم😍تویه چندماه ۳۰کیلو لاغر کردی؟قد و وزنت چند بود البته اگه دوست داری جواب بده💖

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
نه دیگه تو خونه ورزش میکنم ،شکم پهلوم آب نمیشه 

لعنت به چاقی😭

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم پس حتما در اولین فرصت میرم😍تویه چندماه ۳۰کیلو لاغر کردی؟قد و وزنت چند بود البته اگه دوست ...

توو یکسال عزیزم. 

من90کیلو بودم با قد 160

شدم60

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من هروقت لاغر میکنم همه میگن لاغر شدی از لباس هامم میفهمم ولی مامانم هی میگه خیلی چاق شدی لاغر نشدی انقدررررر میگه تا من انگیزمو از دست بدم بعد دوباره میگه تو انگیزه نداری 😢هروقت میبینمش انقدر میگه چاق شدی که افسردگی میگیرم یعنی میخواد این کار رو بکنه من لاغر بشم ولی برعکس میشه همه میگن چاقیت بخاطر قدت معلوم نیست ولی مامانم برعکس میگه

توو یکسال عزیزم.  من90کیلو بودم با قد 160 شدم60

عااااالیه آفرین😍خداکنه منم بتونم رژیم بگیرم

عااااالیه آفرین😍خداکنه منم بتونم رژیم بگیرم

فدات. 

حتما میتونی گلم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
واقعا،چقد اضافه داری ؟

قد ۱۷۲ وزن ۹۷

فکر کنم ۳۰کیلویی اضفه داشته باشم دقیق نمیدونم ولی اگه ۱۵کیلویا۲۰کیلو بتونم کم کنم عالی میشه

فدات.  حتما میتونی گلم

مرسی برای انرژی مثبتت عزیزم😘💖

من ی اعتراف بکنم؟

من با پیاده روی روزی ۱ساعت حداقل و کالری شماری با نرم افزار مانکن تونستم ۲کیلو کم کنم

تو ی ماه

ولی رفیق بد نذاشت ادامه بدم...هی گفتن تو چاق نیستی اضافه وزن داری بیا بریم اینور.بریم اونور

ولی اگر بذگردم ب اونروزا بازم با مانکن شروع میکنم...الان اراده ندارم

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

همه این روشها رم از تاپیک بامداد خمار ک برا لاغریه گرفتم

سرچ کن اونجا برو

امید میده بهت

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

من ی اعتراف بکنم؟ من با پیاده روی روزی ۱ساعت حداقل و کالری شماری با نرم افزار مانکن تونستم ۲کیلو ...

یکی اینا که هی میگن تو چاق نیستی یکی هم کسایی که رژیم میگیری لاغر میکنی میگن نه لاغر نشدی واقعا اراده برای آدم نمیزارن

من دوستم دو ماهه ۲۰ کیلو کم کرد فقط سینه مرغ میخور  با کاهو و میوه.ولی به نظرم رژیمش خوب نبود ض ...

مشکلی براش پیش نیومد؟؟