2777
2789
عنوان

دختران تنها😐✌🏻

230 بازدید | 41 پست

کیا مثه من علاوه بر اینکه تنهان،

خواستگار که هیچی،هیشکیم خوشش نیومده ازشون؟😐🤦🏻‍♀️

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم😂😂😂چندسالته

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

زدی تو خال عزیزم این منم یا چی؟ من خواستگار دارم که خودشون اصلا دوست ندارن اما مادر و خواهرشون میخوان اما تاحالا کسی دوستم نداشتهههه 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
چی شده مگه چند سالته😂🌸

در شرف ۲۳ 

دلم از دنیا گرفته😭😭😂😂

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
دختر به این بانمکی هستی غلط کردن خوششون نیاد😂 انگشتتو بکن تو چششون😁

جالبیش میدونی چیه ؟

سره کار همه رو من حساب میکنن از کارو خودم فوق العاده راضین

اما نکبتا گزینه پیشنهادشون سوخته😐😂

یکیو دوست دارم از اقوام دور ولی یک طرفه ست به احتمال زیاد 😐

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊