2777
2789

سلام دوستان

مدتیه چیزهایی ذهنمو درگیر خودش کرده و هر کاری میکنم نمیتونم از ذهنم بیرونش کنم

شده تا حالا پیش بیاد براتون که:

اینقدر که دوست دارید یه نفر در زندگیش شکست بخوره ، موفقیت خودتون براتون مهم نیست

منظورم اینه که مثلا اون اندازه که دلتون میخاد فلانی نتونه ماشین گرون قیمت بخره و از این قضیه خوشحالید ، که حتی اگه خودتون بتونبد بخرید هم به اون اندازه خوشحال نمیشید

به این نوع حسادت چی میگن؟

این جور موقع ها 

آدم وقتی  با خودش منطقی  فکر میکنه 

ب این نتیجه میرسه  ک  ؛  با شکست یکی دیگه  ،  من پیروز نمیشم

با رسیدن یه نفر ب آرزوهاش ،  من  از آرزوهام جا نمی مونم ...

اون وقت  آدم  خیلی آروم میشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا 

فقط در این حد که دوست دارم اون وسیله رو بتونم خودمم تهیه کنم(در واقع غبطه خوردم و دعا کردم خدا کمکم کنه بتونم بهش برسم) .ولی از شکست خوردن یا زمین خوردن دیگیران نه تنها خوشحال نشدم بلکه ناراحت میشم

خدایا حالا که منو لاغر نمیکنی ،شوهرمو چاق کن 😜😜😜
نه والا  فقط در این حد که دوست دارم اون وسیله رو بتونم خودمم تهیه کنم(در واقع غبطه خوردم و دعا ...

آره به نظرم حسادت به خوشبختی دیگران با اینکه یه خصیصه ی بد هست وای باز هم از خوشحالی از شکست دیگران بهتره

این ویژگی یه ویژگی خیلی بده که راهی براش پیدا نمیکنم

حسادت نه از مشکل ما کم میکنه نه به مشکلات دیگران اضافه میکنه 

اتفاقن خوبه وضع همه خوبتر بشه هر چقدر پولدارتر بشن بیشتر مالیات میدن و تاثیرات مثبتش رو زندگی بقیه جامعه بیشتر میشه

هر چقدر سرمایه دار تر بشن کارخونه های بیشتری راه میندازن و کارگرای بیشتری سرکار میرن

حسادت از افکار و دیدگاه بسته نشات میگیره باید دیدگاهمونو وسیع کنیم