لطفا بگید چکار میکردید که روز شماری نکنید برای رسیدن به نتیجه ؟ چطور به نتیجه رسیدید ؟ چطور خودتون رو سرگرم میکردید؟ میکرو یا آی یو آی انجام دادین ؟ افرادی هم که ناباروری داشتین بیاد بگید چطور خودتون رو شاد نگه میدارید؟
اخه عزیزم.چی بگم .ادم بچه نداشته باشه یجوریه .همش ترحم .همش از جمع فراری .بعدشم زندگی بی روح بدون بجه
خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢
دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢
دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
من فرزند اولم دختره بعد بزرگ شدن دخترم اقدام کردم ولی نشد شش سال ، سه سال قبل یه دکتر رفتم دیگه هیچ دکتری نرفتم فقط از خدا خواستم وناامید نشدم خدا هم بهم داد اصلا ناامید نشوید
[QUOTE=133135096]از پیگیری های پزشکیتون لطفا بگو . درسته زمان انتظارت زیاد بوده . اما شکر خدا سنت کمه [/QUOTE
شما چند ساله ک منتطرید و چند سالتونه؟
من اول مشکل سقط مکرر داشتم ولسه اون خیییییییلی زیاد دکتر رفتم و خ هزینه کردم ولی دلیلش مشخص نشد
الآن چند سالیه ک دچار ناباروری هم شدم و دکتر هم رفتم اما باز جواب نگرفتم