2777
2789
مشکل ما اینه که شادی رو توی بچه داشتن خلاصه کردیم

اخه عزیزم.چی بگم .ادم بچه نداشته باشه  یجوریه .همش ترحم .همش از جمع فراری .بعدشم  زندگی بی روح  بدون بجه 

خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢

من خییییییییییلی وقته ک منتظرم

امروز پریود شدم و کلی گریه کردم

اما با این وجود سعی می کنم امیدم رو از دست ندم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پیگیری پزشکی کردی ؟ 

اره ‌ای وی اف  گفتن .پولشو ندارم

خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢
یعنی چند سال اقدامی گلم ؟ و چند سالتونه؟

۱۲ سال

۳۱ سالمه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

من فرزند اولم دختره بعد بزرگ شدن دخترم اقدام کردم ولی نشد شش سال ، سه سال قبل یه دکتر رفتم دیگه هیچ دکتری نرفتم فقط از خدا خواستم وناامید نشدم خدا هم بهم داد اصلا ناامید نشوید

خدایا کمکم کن تا به آرزوهام برسم 
من خییییییییییلی وقته ک منتظرم امروز پریود شدم و کلی گریه کردم اما با این وجود سعی می کنم امیدم رو ...

من هم قبلا موقع پری گریه میکردم . اما به این فکر کردم حالا که پری میشیم یعنی فرصت دوباره و تازه شکر گزاری هم داره

[QUOTE=133135096]از پیگیری های پزشکیتون لطفا بگو . درسته زمان انتظارت زیاد بوده . اما شکر خدا سنت کمه [/QUOTE

شما چند ساله ک منتطرید و چند سالتونه؟

من اول مشکل سقط مکرر داشتم ولسه اون خیییییییلی زیاد دکتر رفتم و خ هزینه کردم ولی دلیلش مشخص نشد

الآن چند سالیه ک دچار ناباروری هم شدم و دکتر هم رفتم اما باز جواب نگرفتم