2777
2789
عنوان

مجبورم زایمان طبیعی رو انتخاب کنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم اول به امید سزارین بودم ولی ماه آخر مجبورشدم طبیعی رو انتخاب کنم میگذره دیگه چاره ای نیست

خیلی سخت بود؟؟ اگه از یک تا ده بخوای یه عدد بدی چند میدی به میزان دردی که کشیدی؟ 

خیلی معذرت میخام از شما امیدوارم خانوما حمله نکنن بهم

ولی خانومی اگه سنت کمه یا تازه ازدواج کردی بهتر بود صبر میکردی اوضاع مالیتون بهتر میشد با این چیزایی که من خوندم پس قراره چیکار کنید بعد به دنیا اومدن بچه؟ خرجش واقعا زیاده😩

از چند نقر شنیدم انقد دردش زیاده که اون لحظه حتی میگی بچه رو نمیخوام.... 😔

نترس عزیزم...موقع زایمان هرچه آرامش داشته باشی دردت هم کمتر میشه...من دوبار زایمان طبیعی روتجربه کردم

از من یه تومن گرفت ۵ ماه پیش😑😐

من 31شهریور زایمان کردم.من که آمپول نزدم ولی قیمتشو پرسیدم که اگه نتونستم تحمل کنم بزنم گفتند 250تومن

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
خیلی معذرت میخام از شما امیدوارم خانوما حمله نکنن بهم ولی خانومی اگه سنت کمه یا تازه ازدواج کردی به ...

همه چیز خوب بود.شرایط بچه آوردنو داشتیم. دو ساله ازدواج کردیم. یه حقوق معمولی داریم و زندگفمون رو روال بود. الان دوماهه همه چیز بهم ریخته. این وسط هزینه ی آزمایش آمنیوسنتزم یهو پیداش شد بدتر همه چیو بهم ریخت... میدونم که خدا بزرگه ولی ای کاش این روزا زودتر بگذره... نمیدونستم انقد خرج داره...