بچه ها همین الان از پیش دکتر اومدم خونه... دلم خوش بود که با وجود فتق نافم برام سزارین میزنه. اما گفت قبول نمیکنن. گفتم حالا شاید توی معاینه لگنم کوچیک بود گفت متاسفانه الان لگن کوچیکم قبول نمیکنن میگن اول باید بری واسه زایمان طبیعی اگر نتونستی اورژانسی میبرنت سزارین... خیلی میترسم ای کاش میتونستم برم بیمارستان خصوصی بدون دغدغه سزارین میشدم. هوف😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی معذرت میخام از شما امیدوارم خانوما حمله نکنن بهم
ولی خانومی اگه سنت کمه یا تازه ازدواج کردی بهتر بود صبر میکردی اوضاع مالیتون بهتر میشد با این چیزایی که من خوندم پس قراره چیکار کنید بعد به دنیا اومدن بچه؟ خرجش واقعا زیاده😩
خیلی معذرت میخام از شما امیدوارم خانوما حمله نکنن بهم ولی خانومی اگه سنت کمه یا تازه ازدواج کردی به ...
همه چیز خوب بود.شرایط بچه آوردنو داشتیم. دو ساله ازدواج کردیم. یه حقوق معمولی داریم و زندگفمون رو روال بود. الان دوماهه همه چیز بهم ریخته. این وسط هزینه ی آزمایش آمنیوسنتزم یهو پیداش شد بدتر همه چیو بهم ریخت... میدونم که خدا بزرگه ولی ای کاش این روزا زودتر بگذره... نمیدونستم انقد خرج داره...