2777
2789
عنوان

مجبورم زایمان طبیعی رو انتخاب کنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 84 پست

اخه این سزارین چی داره جز درد و شکم پاره و کمر درد و تیر کشیدن جای آمپول و ....

طبیعی دردش همون اوله بعدش زودتر سرپایی و دردای بعدی نداری

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر من بیمارستان خصوصی رفتم بازم قبول نکردن...بعد از اینکه ۱۲ ساعت درد طبیعی کسیدم سزارین شدم ۶ میلیون پول هم دادی😑😐یه تومن برای آمپولی که برای  زایمان طبیعی اپیدورال هم بهم زدن دادیم😑😑😑

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
آمپول فشار چه ربطی به کم شدن درد داره؟؟

جدیدا توش مسکن هم هست

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 
برو منم انقده بهونه آوردم  اما رفتم  الانم باز طبیعی رو انتخاب میکنم

امضاتو دوست داشتم.حالابچت پسره عزیزم یادختر؟

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید

یعنی چی دکترت از خودش گفته لگن و هفته ۳۷معاینه میکنن کوچیک باشه نمیشه اونوقت باید درد بکشی بعد که حسابی داغون شدی بفرستن سزارین ؟اینا دیگه کی هستن 

عزیزم برو پیگیر شو ببین بیمارستان خصوصی برای سزارین چقدر میگیره شاید بتونی جور کنی

برا منکه نزدن نامسلمونا

به بنیه طرف مقابل نگاه می کنن اگه قوی هیکل باشه معمولا نمی زنن

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 
خواهر من بیمارستان خصوصی رفتم بازم قبول نکردن...بعد از اینکه ۱۲ ساعت درد طبیعی کسیدم سزارین شدم ۶ می ...

بووووو.چقدر زیاد.تو بیمارستانی که من زایمان کردم آمپول اپیدورال250بود

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
نمیتونی بری خصوصی؟ نمیشه از کسی قرض کنی یا طلایی چیزی بفروشی؟

واقعا شرایطشو ندارم... هنوز بخاطر هزینه ی آمینیوسنتز سه تومن به مادرشوهرم بدهکاریم. تو این اوضاع پول کجا بود. ای لعنت بهشون که نه از نظر مادی میذارن آرامش داشته باشیم نه شرایطو فراهم میکنن که یه کم از نظر روحی حداقل اروم شیم... 

شما ک هنوز معاینه نشدی  دوما زایمان طبیعی خیلی بهتره از چندین لحاظ نسبت با سرارین مزایا داره

همه اینا رو میدونم... ولی واقعا ترسناکه. نمفدونم چطور بگم... کاش میدونستم دردش چقده... 

آره الان آمپول اپیدورال تقریبا یه تومنی هست

اگه مجبور شدی طبیعی زایمان کنی بگو برات بی حسی اپیدورال بزنن

چشم ها او را نمی بینند، اما او همه ی چشم ها را می بیند. انعام آیه 103
واقعا شرایطشو ندارم... هنوز بخاطر هزینه ی آمینیوسنتز سه تومن به مادرشوهرم بدهکاریم. تو این اوضاع پول ...

عزیزم منم اول به امید سزارین بودم ولی ماه آخر مجبورشدم طبیعی رو انتخاب کنم میگذره دیگه چاره ای نیست

💓💓💓