2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اخرین بار شنیدم نهاییا فقط امتحان حضوری میدن😐 فکر نمیکنم هیچ خانواده ای اجازه بده بچش بره حضوری امتحان بده

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگی من افتاد😍😍

ینی دیگ مدرسه نمیریم  ؟

تتدریس انلاین بهش 4 تا 6 افته اضافه میش چ؟ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
کنترل دارن دختر کلاس هفتم توی سایت زنان زایمان و فلانه ؟؟؟کنترل نداشتن چی میشد حتمن تو بخشش بودن دیگ

دیدی چه زود پربازدید شد این یعنی اکثرا بچه مدرسه ای ها عضون.اسمش روشه دیگه نی نی سایت😕

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

کنترل دارن دختر کلاس هفتم توی سایت زنان زایمان و فلانه ؟؟؟کنترل نداشتن چی میشد حتمن تو بخشش بودن دیگ

😐😐😐😐😐😐😐😐😐

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگی من افتاد😍😍
پدر مادراتون کجان ک کنترل داشته باشن روی اینترنت شما ?

مالِ من که اگه بفهمن من تو این سایتم پوستم کنده است!!!

تا می توانم به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ادامه میدم.....

یه سوال ایشون چه ۵ سالش باشه چه ۱۲ سال چه ۴۰ به شمامربوطه؟ توسایت زنان عضوشده چه ضرری به شما میزنه ؟ دودش توچشم خودش میره البته اگر دودی باشه درضمن شما درجایگاهی نیستید که درباره ی شیوه ی تربیت پدر و مادر ایشون نظر بدید دخالت-نکنیم#  

به خدا دخترم مانیا هستم😭 همه مانی صدامیکنن منم یه غلطی کردم اینجا زدم مانی 😖
مالِ من که اگه بفهمن من تو این سایتم پوستم کنده است!!!

حتمن یچیز میدونن دیگ 

هرچیزی وقتی داره 

الان وقت تعیین سرنوشتته 

الانم نمی فهمیا 

پس فردا ک باید وارد بازار کار شی و مستقل شی حالیت میشه چه خیانتی بخودت کردی 

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید