2777
2789
عنوان

بنظرتون به مادرشوهرم بگم

300 بازدید | 16 پست

بهش گفتیم باردارم. قرار بود به کسی نگه... حالا به یکی از اقوام گفته..بنظرتون بهش زنگ بزنم ولی به روش نیارم بگم فقط شما و همسرت و مامان بابام میدونید دیگه نمیخوام فعلا به هیچکس بگید؟؟؟؟

ولی نمیخوام به روش بیارم که میدونم به ی نفر گفته چون پررو تر میشه دیگه به همه میگع

ی چیزی هم بگم الان یک سری ها میان میگن عیبی نداره گفته..گلای من ما دوست نداشتیم فعلا کسی جز خودمون بدونه.. پس دعوا راه نندازین

واسه تو راهیمم صلوات میفرستین؟؟؟هر کی فرستاد لایک کنه منم براش میفرستم🌹🌹

تعداد رای : 23
نظرسنجی
زنگ بزن😊
13
56%
زنگ نزن😅
10
43%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش من فازتونو نمیدونم

ی دوست داشتم دخترش پنج ماهه تو شکمش بود من ۶۰ ماهه باردار بودم ب من میگفت یک ماهه باردارم 

الان دخترش ۱۵ روز کوچیک تر از دختر منه

یکی دیگه از دوستامم الان چهار پنج ماهه بارداره خودشو خواهرش انکار میکنن میگن ۲ ماهه 

اخه مگه ما میخوریمشون 

🙃🙃

اسی من با تو کاری نداشتما

خدایا اگه میشد ب جز برکت حرکتم از خودت بود ممنونت میشدم😍☹
خداییش من فازتونو نمیدونم ی دوست داشتم دخترش پنج ماهه تو شکمش بود من ۶۰ ماهه باردار بودم ب من میگفت ...

عزیزم گفتم که در این مورد بحث نکنین

هر کسی ی جور رفتاری داره قرار نیس همه مثه شما باشن یا دوستت یا من...

عزیزم گفتم که در این مورد بحث نکنین هر کسی ی جور رفتاری داره قرار نیس همه مثه شما باشن یا دوستت یا ...

منم منظوری ندارم عزیزم 

اون مادر شوهرته دلش میخواد همه بدونن ک نوه داره 

یا باید از همون اول ب هیشکی نمیگفتین یا ب یکی گفتین انتظار نداشته باشین ک ب کسی نگه 

مثلا دوستای منم میتونستن اصلا نگن باردارن ن این ک ۵ ماه الکی بگن

خدایا اگه میشد ب جز برکت حرکتم از خودت بود ممنونت میشدم😍☹
منم منظوری ندارم عزیزم  اون مادر شوهرته دلش میخواد همه بدونن ک نوه داره  یا باید از همون ...

ما هم مادرو پدر اون بچه ایم و دلمون نمیخواد کسی بدونه😉

عزیزم وقتی به یک نفر میگی به کسی نگو.....اون یک نفر باید به حرف شما احترام بزاره ن اینکه هر جوری که خودش دلش میخواد رفتار کنه...

رفتار دوست های شما به من هیچ ربطی نداره

از اولم گفتم در این مورد بحث نکنید...چون یکی مثله شما دوس داره نظر خودشو به بقیه تحمیل کنه