غریبه۷۴ مدیر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 عنوان کسی هست برام فال بگیره براش حمد میخونم | مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 66 پست هر فالی که میدونید درست جواب میده ترو خدا حالم خخخخیلی بده🙏🙏🙏🙏🙏🙏😭😭😭😭😭 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞 1399/01/30 | 14:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 همین سوالو دقیقا همین سوالو ازاعماث وجودتون ازخدا بپرسبد وصبر کنید یه روز ببینید چ نشونه ای میدن من ... واقعا مثلا چه اتفاقی میوفته روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
qazalekhanom عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 547 خوندم نیتم کردم فدای دستات بشم میگه در دامی افتادی و احساس سرگشتگی میکنی و حتی مشورت با دیگران از حیرانی شما کم نکرده چون پاسخ های کاملی نگرفتی ولی سعی کن از وسوسه شیطان پرهیز کنی و از این دام خارج بشی پندی دوستانه برایت دارم حسادت اولین درس شیطان برای افراد نادان است خوب زندگی کن ❤
fati73913 عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 579 واقعا مثلا چه اتفاقی میوفته دقیقا ازهرراهی ک شده یه جوری مرتبط با سوالت یه جواب میده.حتی اگ شده از تی وی یاهرچیز دیگ مث خواب و...
qazalekhanom عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 547 چطوری امکانش هست حضوری من برای خونوادم گرفتم خوب زندگی کن ❤
qazalekhanom عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 547 نمیشه خودت بخوری و بجا من نیت کنی امتحان نکردم عزیزم حتما باید خودت بخوری دیگه که فالت در بیاد و درست باشه خوب زندگی کن ❤
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 میگه در دامی افتادی و احساس سرگشتگی میکنی و حتی مشورت با دیگران از حیرانی شما کم نکرده چون پاسخ های ... منظورش از دام میشه یه دردسر باشه که الان توش افتادم میخوام نجات بدم خودمو روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
qazalekhanom عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 547 منم منم بگیر شمام نیت کردی حمدو سوره خوندی بگو بگیرم خوب زندگی کن ❤
mahdiye1818 عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 756 حضوری من برای خونوادم گرفتم خب الان که حضوری نیستیم چیکار کنم
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 دقیقا ازهرراهی ک شده یه جوری مرتبط با سوالت یه جواب میده.حتی اگ شده از تی وی یاهرچیز دیگ مث خواب و.. ... مرسی دوستم حتما امتحان میکنم🌹 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 شمام نیت کردی حمدو سوره خوندی بگو بگیرم گلم مرسی برات حمد خوندم شبم ایت الکرسی میخونم برات🌹🌹🌹🌹🌹 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
qazalekhanom عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 547 چیشدی خوشگل تلفنم زنگ خورد ببخشید الان برات میگیرم خوب زندگی کن ❤
qazalekhanom عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 547 گلم مرسی برات حمد خوندم شبم ایت الکرسی میخونم برات🌹🌹🌹🌹🌹 خیلی ممنون خوب زندگی کن ❤