2777
2789
عنوان

کسی هست برام فال بگیره براش حمد میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 66 پست

اژدها هم میبینم 

اژدها تفاسیر مختلفی دارد که شما باید بسته به شرایط زندگیتان یکی از این ها را در نظر بگیرید.
برخی چیز ها که در ابهام بوده اند روشن می شوند.
شما به زودی عاشق شخصی می شوید که در نزدیکی شماست.
اٰژدها نماد قدرت و رسیدن به خواسته هاست.
ممکن است نشان دهنده ی یک تغییر بزرگ و ناگهانی باشد.
شما در گذشته گرفتار شده اید و این خیلی بد است و به زودی از کار هایی که در گذشته کرده اید ضربه خواهید خورد.

خوب زندگی کن ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلبم میبینم برات

• نماد قلب در فال قهوه نشانه عشق، خوشبختی و محبت است.
  • احساس صداقت و راستی در قلب وجود دارد. 
  • از لحاظ جسمی، قلب مرکز هستی نامیده می‌شود، چون زندگی را در بدن به جریان می‌اندازد.
خوب زندگی کن ❤
مرسی.تفسیرتون خوب بود.مخصوصا اون کوه اتشفشان😂حال واقعی خودم بود😁بوس.مرسی❤❤

در کل عزیزم باید مراقب دورو برت و ادمای دورت باشی ولی فال خوبی هست در کل اسبو قلب دیدم برات اگه مجردی عشق جدید پیدا میکنی که پایبندته اگه متاهلی که شوهرت دوستت داره واسه همین قلب افتاده

خوب زندگی کن ❤
حالم خیلی بده دنبال یه نشونه ام که خدا بهم نشون بده حالا چه تو فال حافظ چه هر فالی....

غریبه جان من تو تاپیک آخرت پیام گذاشته بودم شماهم جواب دادی امروز اومدم جوابتونو ببینم دیدم تاپیکت تعطیل شده

چی شد عزیزم?من فکر میکردم شوهر دومت مرد خوبیه وهواتو داره?پس چرا رنگ عوض کرد?

البته ببخشید تورو خدا فوضولی میکنما😢

غریبه جان من تو تاپیک آخرت پیام گذاشته بودم شماهم جواب دادی امروز اومدم جوابتونو ببینم دیدم تاپیکت ت ...

فدای تو من بشم ..... دوباره مصرفشو شروع کرده دیگه اون ادم سابق نیست خرش دیگه از پل گذشته هم صاحبم شد هم یه بچه گذاشت رو دستم اون روشو الان میبینم....کاش میدونستم گناهم چیه تاوان چیو دارم پس میدم...عزیز دل چه فضولی خیلی خوشحال شدم حداقل یکی مجازیم شده پیگیرمه فدای دل مهربون🌹🌹🌹🌹🌹

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞