2777
2789
عنوان

کسی هست برام فال بگیره براش حمد میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 66 پست
همین سوالو دقیقا همین سوالو ازاعماث وجودتون ازخدا بپرسبد وصبر کنید یه روز ببینید چ نشونه ای میدن من ...

واقعا مثلا چه اتفاقی میوفته

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
خوندم نیتم کردم فدای دستات بشم

میگه در دامی افتادی و احساس سرگشتگی میکنی و حتی مشورت با دیگران از حیرانی شما کم نکرده چون پاسخ های کاملی نگرفتی ولی سعی کن از وسوسه شیطان پرهیز کنی و از این دام خارج بشی پندی دوستانه برایت دارم حسادت اولین درس شیطان برای افراد نادان است

خوب زندگی کن ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه در دامی افتادی و احساس سرگشتگی میکنی و حتی مشورت با دیگران از حیرانی شما کم نکرده چون پاسخ های ...

منظورش از دام میشه یه دردسر باشه که الان توش افتادم میخوام نجات بدم خودمو

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
دقیقا ازهرراهی ک شده یه جوری مرتبط با سوالت یه جواب میده.حتی اگ شده از تی وی یاهرچیز دیگ مث خواب و.. ...

مرسی دوستم حتما امتحان میکنم🌹

شمام نیت کردی حمدو سوره خوندی بگو بگیرم

گلم مرسی برات حمد خوندم شبم ایت الکرسی میخونم برات🌹🌹🌹🌹🌹