2777
2789

منظورم اینه اول باید ته ظرف رو چرب کنی بعد کاغذ رو قرار بدی؟یا برعکس،اصلا نیاز به چرب کردن هست یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شیرینی عزیزم؟ اگر تو دستورت گفته کاغذ روغنی بنداز بدون چرب کردن‌کاغذ و سینی بزار

نخودچی،تو دستور فقط طرز تهیه رو نوشته،زیر کاغذ باید روغن بریزم,یا شیرینی ها رو بدون هیچی روی کاغذ قرار بدم؟

نه زیر کاغذ نیاز به چرب کردن داره نه روش؟

نه قربونت برم برای نخودچی من که از سینی سی در چهل آلومینیمی استفاده می کنم گاهی اوقات اصلا کاغذ نمی اندازم بعدش راحت جدا میشه ولی باید صبر کنی چند ساعت شیرینیت قشنگ خنک بشه گرم باشه پودر میشه 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
نخودچی،تو دستور فقط طرز تهیه رو نوشته،زیر کاغذ باید روغن بریزم,یا شیرینی ها رو بدون هیچی روی کاغذ قر ...

بدون کاغذ..بدون چرب کردن...بچین کف سینی 

بعد پخت چندساعت تو یخچال و بعد با یه تکون براحتی جدا میشه.

موفق باشی

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز