2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم این کرونا گذشته از سختی هاش یک لطف بود تو کلاس اول دخترم 

تو مدرسه معلمشون خیلی داد میزد چاره ای هم نبود که باهاش کنار بیاییم بچه طفلی استرس گرفته بود ولی از وقتی خونه اس خودمون کار میکنیم حالش بهتره استرس نداره دیگه به اون شکل نقاط قوت و ضعفشو میدونیم روش تمرکز لازم رو میکنیم خیلی پیشرفت کرده  

یه ماه که مردم شلوغ کاری کردن تعطیل  شد چن روز برف اومد تعطیل شد چن روزم تعطیلی رسمی بود پنجشنبه و جمعه هام که تعطیل دو ماهم که کرونا هس کلا حساب کنی از نه ماه بچه ها فقط شاید دو ماه شایدم کمتر درس حسابی درس خوندن

اخه امسال بچه ها اصلا درس نخوندن که بخوان برن یه پایه بالاتر 

اگه فقط تکیه به زمان های حضور در مدرسه باشه درسته وگرنه نه

ولی بنظرم اگه همکلاسی های بچه برن کلاس بالاتر ولی خود بچه نره خیلی ممکنه نسبت به خودش اعتماد به نفسش بیاد پایین و فکر کنه یک مشکلی داره 

چرا کسی باید همچین کاری کنه؟تو ابتدایی که درسا راحتن هرکسی میتونه حودش یاد بده.سالهای بالاترم میشه د ...

عزیزم درست که ابتدایی راحته ولی اگه سخت گرفته نشه و بچه توش ضعیف باشه چی دیوار از پایین کج میره تا اخر پس چه بهتر از همون اول درس چیده شه من داداش ابتداییه دوبار معلمشون عوض شد نگو معلمشون حامله بوده خانوم رو نمیکرده بعد زایمان بجاش یه معلم دیگه میاد ولی چون دو شیفت دختر و پسر نمیتونسته کار کنه کنسل کرد بعدش یه معلم دیگه اومد بالا سرشون اونم چون نتونست نمیدونم چرا دوباره همون معلم که تازه زایمان کرده بود برگشت اونم چون بچه ش دوقلوه بوده یه قلوش میمیره افسردگی گرفت بود و خوب به بچه ها نمیرسد

اگه فقط تکیه به زمان های حضور در مدرسه باشه درسته وگرنه نه ولی بنظرم اگه همکلاسی های بچه برن کلاس ب ...

ما که از اول سال تا به الان خودمون تو خونه بهش درس دادیم 

عزیزم درست که ابتدایی راحته ولی اگه سخت گرفته نشه و بچه توش ضعیف باشه چی دیوار از پایین کج میره تا ا ...

امسال پدرمون در اومد منم به مامانم میگم این که نشد درس دوباره باید بزاریم این پایه رو بخوونه