2777
2789

با مردی ۲ ماهه در ارتباطم در دوره اشنایی چند هفته پیش خواستم امتحانش کنم گفتم من خواستگاری دارم که نمیخام بیاد اصلااا و اینا اون برداشت گفت به پای هم پیر شین ناراحت شدم کات کردم ازش خبری نداشتم تا اینکه چند بار عکس خودش فرستاد سلام کرد منم جوابش ندادم انگاری تحویلش نمیگیرم بیشتر میاد سمتم😄😄

بنظر شما چیکارش کنم اینم بگم بقیه خواستگارام همه اختلاف سنی زیاد داشتیم قبول نکردم یبار عقد جدا شدم از این موضوع نگرانم شرایط پیش نیاد چکارکنم؟؟؟۰😫😫

خوبی که ازحد بگذرد نادان که هیچ عاقل هم خیال بد کند هرچیزی به اندازه😉😉🤗🤗🤗

کااات بابااا

با این روابط مسخره کسی ب جایی نمیرسه

شمام توقع نداشته باش هرکس ک قصد دوستی داده میخاد بیاد بگیرتت😕

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪

دیگه  گذشت اون زمانی ک  ب پسرها  میگفتن  خواستگار دارم ،  دست و پاشون می لرزید ! 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظرف دوماه گفتی من خواستگاردارم؟😐😄خیلی هولی،دوم این روابطو زیادجدی نگیر،سوم اگه واقعااینومردزندگی م ...

اوایل به دلم بود همه چی جور بود ولی سر ابن موضوع از دلم افتاد 😏

دیگه  گذشت اون زمانی ک  ب پسرها  میگفتن  خواستگار دارم ،  دست و پاشون می لر ...

واقعا مردا الان رفتارابی دارن سخت میشه شناختشون

😏😏

کاربر عزیز استرس و نگرانی شما را درک میکنم  اما باید بدانیم که با نگرانی کارها مثبت پیش  نمی رود
نکته دوم این است که یک رابطه سالم این نیست که یکی دیگری را تحویل نگیرد تا دیگری خودی نشان دهد یک رابطه یا می تواند با هدف ازدواج شروع شود که به زمان نیاز دارد یا پس از سپری شدن زمانی هر دو به هدف ازدواج می رسند زمان لازم برای آشنایی‌ و شناخت را بدهید و از مشاوره پیش از ازدواج کمک بگیرید
کار من مشاورست در زمینه خانواده، ازدواج، کودک و ...، میتونید با شماره 02142258 تماس بگیرید و با من صحبت کنید