2777
2789
عنوان

چی جوابشو بدم؟کلافهههه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 34 پست

حسادتِ رفیق از رقابتِ رقیبا خطرناك تره🤦🏻‍♀

فقط 41 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین فقط ولش کن مبادا باهاش درد ودل کنی یا از زندگیت چیزی یا رازی بهش بگی واقعا نمیفهمم چه اصراری دارید روی چنین افراد مسمومی اسم دوست میزارین بخدا دوست یه واژه ی عمیقه حرمت داره

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بگو خداروشکر هم من راضی ام از دوست دختر نامزدم هم خودش

زیادم حرف زد بگو مشکلی ندارم با این موضوع بذار بترکه

بگو نامزدم ترجیح داده یه دوست دخترم داشته باشه

به هر کسی نگو دوست

رفیقم بود 

خب بهش بگو این حرفا چه معنی داره

اگه چیزی میدونی با مدرک بگو از روی هوا که نمیشه گفت یکی خیانت میکنه

بعدشم دوست اگر دوست باشه برفرضم نامزد شما با کسی دیگه در ارتباط باشه و دوستت خبر داشته باشه اینجوری با کلامش شمارو آزار نمیده 

به نظرم ازش بپرس دلیل حرفاشون بعد قطع ارتباط کن

بخدا عزیزم این دیگه سوال کردن نداره قربون اون شکل ماهت برم اگه از نامزدت مطمئنی کاملا باهاش قطع رابطه کن دلیلشم به همسرت بگو این دوست واس شما دوست نمیشه ولی دشمن و خونه خراب کن میشه