2777
2789
عنوان

من وهمسری همین الان 🥰🥰عکسسسس📷📷

| مشاهده متن کامل بحث + 2900 بازدید | 141 پست
ممنون عزیزم ایشاالله خوشبختی هم به زندگیت روکنه وقهر بره ماکه هیچوقت باهم قهر نمی‌کنیم شوهرم کلا مخا ...

ممنونم عزیزم 

همش زیر سر برادرشوهرمه دوست دارم بزنم سیاه و کبودش کنم عقده شده واسم ی جور خیلی باحال حالشو بگیرم ک بشینه سرجاش انقد فوضولی نکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی خیلی لوس بود، شعر چیه😂😂😂 مگه بچه مدرسه ای مثبتین

والله شوهرم هوس کرد واسم شعر بگه جالب اینه یه کلمه هم از شعر گفتناش نفهمیدم😂فقط گفتم ممنون عزیزم😂

ممنونم عزیزم  همش زیر سر برادرشوهرمه دوست دارم بزنم سیاه و کبودش کنم عقده شده واسم ی جور خیلی ...

اشکال نداره عزیزم خدا جوابشو میده که میونه 2تا زن وشوهر خراب میکنه 

شماهم بگین در چه حالین چی خوشحالتون کرده وچی ناراحت

راستی چرا تاپیک دیشب ترکید ،اونک ۳تا عکس گذاشتی گفتی ب نظرتون چند سال بهم میخوره،تاپیک مال شما نبود شما توش فقط عکس گذاشتی،صبح دیدم کلی لایک و کامنت دارم ولی ترکیده بود

اشکال نداره عزیزم خدا جوابشو میده که میونه 2تا زن وشوهر خراب میکنه 

خودش رابطش با زنش زیاد خوب خوب نیست وقتی میبینه ما باهم خوبیم حرصش میگیره از حسودی اینکارو میکنه

انشاالله زودتر جواب بده 

آخرش یا بلایی سر اون میارم یا خودم 

راستی چرا تاپیک دیشب ترکید ،اونک ۳تا عکس گذاشتی گفتی ب نظرتون چند سال بهم میخوره،تاپیک مال شما نبود ...

نه تایپک من نبود ولی یه کاربر عکسشو گذاشت زود پاک نکرد که بچه ها گزارش زدن ترکید

تقدیم    س ساله جور نمیشه عروسی کنیم ی بار خونمون حاضر نیست ی بار بابام لج می‌کنه ی بار ا ...

ناراحت نباش هرچی خدا قسمت کنه دیدی یهو همه چی درست شد گرفتین سر خونه زندگیتون به حکمت خدا ایمان داشته باش