2777
2789
آره😐ولی بافتش رو ندوست🙄

شبیه اسفنجی بود

ولی نرم تر

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دستورش رو نپرسیدی یه موقع یه بنده خدایی تو قابلمه درست کرده بود کیک زبرا خیییییییلی خوب بود ذخیر ...

منم ۴بار درست کردم زبرا

بد نبودن

فقط دستوراش نیس😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خب دستورش رو نپرسیدی یه موقع یه بنده خدایی تو قابلمه درست کرده بود کیک زبرا خیییییییلی خوب بود ذخیر ...

کیک دیگه درست نمیکنم مگر اینکه خیلی خاص باشه😕

🤔🤔

چیه😊😊😊😊😊

من ۳۳ سالم..

پس پیر شدی😁تامام

میدونی چیکار کن از روی دستور پخت خوب پیش برو

بعد یه مدت استعدادت برمیگرده😁منم اینجوری میشم

دارم فکر می کنم جه گلی به سرم بگیرم😁😁

دسپخته دیگه😂😎

گفتم که از روی گوگل اشپزی کن

دقیق با اون اندازه ها

یا بیا از خودم بپرس😂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز