zizi021 مدیر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 186 عنوان اشپزی | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 56 پست بچهای عزیز هر سوال یا مشکل اشپزی دارید بپرسید من جواب بدم 1399/01/30 | 01:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gisooparishan عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 5298 کیک پرتقالمو دیدی آره😐ولی بافتش رو ندوست🙄 پسرم تو جووووون منی🥰
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32262 آره😐ولی بافتش رو ندوست🙄 شبیه اسفنجی بودولی نرم تر مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32262 خب دستورش رو نپرسیدی یه موقع یه بنده خدایی تو قابلمه درست کرده بود کیک زبرا خیییییییلی خوب بود ذخیر ... منم ۴بار درست کردم زبرابد نبودنفقط دستوراش نیس😂😂 مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32262 خب دستورش رو نپرسیدی یه موقع یه بنده خدایی تو قابلمه درست کرده بود کیک زبرا خیییییییلی خوب بود ذخیر ... کیک دیگه درست نمیکنم مگر اینکه خیلی خاص باشه😕 مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32262 🤔🤔 چیه😊😊😊😊😊 مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32262 من ۳۳ سالم.. پس پیر شدی😁تاماممیدونی چیکار کن از روی دستور پخت خوب پیش بروبعد یه مدت استعدادت برمیگرده😁منم اینجوری میشم مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
نیکادلا عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 879 پس پیر شدی😁تامام میدونی چیکار کن از روی دستور پخت خوب پیش برو بعد یه مدت استعدادت برمیگرده😁منم ا ... سعی رو می کنم تا دوباره آشپزیم خوب شد...پای آبرو در میونه😅😅
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32262 دارم فکر می کنم جه گلی به سرم بگیرم😁😁 دسپخته دیگه😂😎گفتم که از روی گوگل اشپزی کندقیق با اون اندازه هایا بیا از خودم بپرس😂 مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
نیکادلا عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 879 دسپخته دیگه😂😎 گفتم که از روی گوگل اشپزی کن دقیق با اون اندازه ها یا بیا از خودم بپرس😂 حتما