2777
2789

سلام دوستان . کسی هست که الان یکی از اقوامش یا خانوادش یا خودش کرونا داشته باشه ؟ چه علایمی دارید ؟ دیدید توو این چند روز از آشناها یا همسایه هاتون و ... فوت کنه در اثر کرونا ؟ میشه اطلاعات بدید ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازگیا یکی از فامیلای دورمون مبتلا شد بیچاره ۱۰ روز آی سی یو بود تا یه قدمی مرگ رفت شکر خدا چن روز د ...

جوون بودن گلم؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
سلام عزیزم  من داشتم دو هفته ای خوب شدم .خداذوشکر به نفس تنگی نرسیدم‌

با کسی در ارتباط بودی؟ 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

من یه روز قبل عید داشتم خونرو تمیز میکردم یهو انگار بهم مواد مذاب تزریق کردن شل شدم و تب کردم تا ۱۳ بدر هر روز تب داشتم .گاهیم تب و لرز .هی تبم بالا پایین میشد از روز ۵ششم سرفه هام شروع شد .فقط همین .نه ابریزش بینی نه عطسه هیچی .خودت میفهمی که سرماخوردگی نیست .تبش ادمو از پا میندازه ولی خب من اون مدت هر روز عسل اجیل زنجبیل  و دمنوش و پرتقال و ویتامین سی میخوردم یعنی ببخشید از گلوم پایین میرفتن اوق میزدم میل نداشتم ولی میخوردم نذاشتم بدنم ضعیف شه.دیگه از سیزدهم کم کم حالام بهتر شد ،البته بگم هفته دوم رفتم غربالگری که گفتن ۹۹درصد کروناست ولی چون نفس تنگی نداشتم گفتن محیط الوده نرو و فعلا عکس‌از ریه ننداز .که دیگه خداروشکر سرپا شدم الانم عالیم .ولی یه ماهه پامو از در خونه بیرون نذاشتم 

با کسی در ارتباط بودی؟ 

نه انفاقا من به شدت ادم حساسیم و خیلی مراقبت میکردیم از اوایل اسفند واقعا دو سه بار بیشتر بیرون نرفته بودم اونم خرید و هر چی میخریدیم ضد عفونی میکردیم ،ولی من یبار رفتم خرید یه اقایی سرما خورده بود کل صورتش قرمز و فین فین میکردو کاملا مریض یهو عطسه کرد محکم ماسکم نداشت بیشعور 😡ولی من داشتم .اونروز حتی لباسامو تو خونه در نیاوردم  یعنی همه چیزو ضدعفونی کردم ولی حسم میگه از اون گرفتم

نه انفاقا من به شدت ادم حساسیم و خیلی مراقبت میکردیم از اوایل اسفند واقعا دو سه بار بیشتر بیرون نرفت ...

خدا رو شکر که الان خوب هستین 

من امروز با دو نفر که تو خانواده مبتلا داشتن حدود یک ساعت هم صحبت شدم میترسم کرونا بگیرم 

بیشتر نگران خانوادم هستم

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»