2777
2789
عنوان

فقط باهوشا بیان😎😎😎😎

390 بازدید | 46 پست

میخوام  ی کاری راه بندازم

رفتم چندتا نمونه لباس گذاشتم وضعیتم برا فروش  خریدار نداشتم... حالا بیخیال فروش لباس شدم بنظرتون چه کاری راه بندازم (چ چیزی نیاز مردمه )ک بیشتر فروش بره ..ی چیز ک تقاضا زیاد داشته باشه چیه؟

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍

نونوایی کن

متقاضی زیاد داره

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا پول جور میکنم شما ی شغلی معرفی کنید😅😅😅

خوب کارگاه تولیدی حدودا ۱ تمن میخواد

۲۰۰ تمنی میشه پول دستگاه 

بقیش مواد اولیه 

و استخدام دوتا مهندس

تولید محافظ برق 

تولید سیم کابل 

حرفت رو رو بزن ولی تند نزن اصلا تند بزن ولی اروم بزن  نهایت حرفتو ناشناس بزن https://t.me/Harfmanrobot?start=64398172 
چی مثلا بیشتر کمک کنید

مثلا بازیاب فروش مواد غذایی یا بسته های آجیلو خوراکی رو مجازی بفروشین

انسان خوبی باش ولی وقتت رو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂️الهی یهویی همونی بشه ک دلتون❤میخواد 
نون خونگی ، شیرینی و اشپزی خونگی ، درست کردن انواع تم های تولد ، فینگر فود و ......واسه مهمونیا  ...

عااالی بازم بگو لطفا

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍