2777
2789

دخترم 3 ماهشه .زکد به دنیا اومد..فهمیدم ی چشمش کوچیکتر از اونیکیه..بعد متوجه شدم ی گوششم کوچیکتره..الانم پاهاش چین کشاله رانش متوجه شدم یکی نیست... داغونم ..از غصه  بچم نگاهش میکنم دلم انبش میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=133016365]شاید فکر میکنی یه گوش،و چشمش کوچیکتره !!دکتر بردی؟؟[/QUOTمتخصص اطفال  بردم ..میگه چیزی نیست ..انگار حالیش نیست ..شهرمون ی متخصص خوب نداره ..نمیدونم چیکار کنم

اخه این مشخصه .. یعنی بزرگ بشه همینجور تابه تا میمونه

نه بابا

چون کوچولوهه به چشمت اومده.

اگه طرف چپش کوچیک تره، طبیعیه. 

تابلوه بچه اولته هان😅

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
[QUOTE=133016365]شاید فکر میکنی یه گوش،و چشمش کوچیکتره !!دکتر بردی؟؟[/QUOTمتخصص اطفال  بردم ..م ...

دقیقا پسر منم اینجوره هم چشاش هم گوشاش کوچیک و بزرگه و تازه متوجه شدم که پاهاش هم کوتاه و بلنده

بی او شدم....
دقیقا پسر منم اینجوره هم چشاش هم گوشاش کوچیک و بزرگه و تازه متوجه شدم که پاهاش هم کوتاه و بلنده

عزیزم پیش دکتر بردی؟؟چجور متوجه شدی؟؟خیلی نگران شدم؟؟متخصص اطفال تایید کردهکه کوتاه بلنده؟؟

[QUOTE=133016365]شاید فکر میکنی یه گوش،و چشمش کوچیکتره !!دکتر بردی؟؟[/QUOTمتخصص اطفال  بردم ..م ...

سلام گلم کدوم شهری منم پسرم همیشه نه ولی اکثرا اوقات یکی از چشماش کوچک تر میشه کاملا واضح متاسفانه ماهم دکتر خوب نداریم