2777
2789

به به بوشو حس کردم یه لحظه😂

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حس کردم . البته من استیکر خنده نمیذارم چون کاملا یه لحطه واقعی بوش حس کردم

گذاشتم که مسخره نشم میدونی که اینجا قضاوت نشدن ممکن نیست

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
چه همسر خوبی من ده ساله به شوهرم میگم یه گلی گلدونی چیزی بخر برا تو خونمون دلمون باز شه نمیخره

پس واجب شد یه روز با همدیگه برین بخرین 

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
اتفاقا بو ندارن 😕نمیدونم چرا 

ولی من حس کردم میخوایی بخوا نمخوایی نخوا به من چه والا

گذاشتم که مسخره نشم میدونی که اینجا قضاوت نشدن ممکن نیست

نه گلم راحت باش چرا مسخره خب 

خداروشکر شما بوشو فهمیدن من نمیفهمم😂😂

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن