2777
2789
عنوان

وزن نی نی زمان تولد😍

71 بازدید | 2 پست

✔️وزن نوزاد که دوره کامل جنینی رو طی کرده حدودا از ۲/۵ تا ۴ کیلوگرم است

پسرا حدودا ۳تا ۳/۴ و دخترا حدودا ۳تا ۳/۲ وزن دارن

استفاده از سونوگرافی برای تخمین اندازه و وزن جنین فقط در سه ماهه دوم امکان پذیره

✔️تغذیه خیلی مهم است! 

از ماه ششم بارداری مغز جنین به طور چشم گیری رشد میکنه و بدن نیاز بیشتری به پروتئین داره

غذای بدون کالری رو کنار بگذارین مثل خوردن کیک شکلاتی ، غذای آماده و سرخ شده

سیگار نکشید ، طی یک پژوهش نشون داده شده که مادران سیگاری نوزاد کوچک تری به دنیا میارن

✔️نوزاد با وزن کم:

نوزادی که هنگام تولد وزنش کمتر از ۲/۵ باشد نوزاد با وزن کم محسوب میشه که ممکنه بخاطر زایمان زودتر از موعد مثل یک هفته زودتر یا حتی یک ماه زودتر باشه

نوزاد با وزن کم رشد مغز آن ها به طور کامل انجام نشده و ممکن است منجر به تشنج بشه

یکی دیگه از مهمترین  عوارض کم خونی است ، نوزاد آهن کافی. رو نمیتونه در هفته های پایانی جذب بکنه

رشد قفسه سینه نوزاد به طور کامل انجام نمیشود و انرژی کافی برای مکیدن شیر ندارن و سینه مادر را نمیگیرند

اغلب این نوزادان زیاد میخوابند به همین علت به مادران توصیه میشه که نوزاد خود را از خواب بیدار کنند و به تغذیه نوزاد برسند

ادامه....

✔️نوزاد با وزن زیاد: نوزادانی که وزن انها حدودا ۴/۵به بالا باشد نوزاد چاق یا وزن بالا هستند

عواملی مثل دیابت ،چاقی مادر یا ژن پدرانه نقش دارد

چاقی نوزاد مشکلاتی برای مادر باردار ایجاد میکند مثل افتادگی مثانه ، کمردرد شدید(دوران بارداری و پس از آن)  و نوع زایمان که طبیعی ممکن است مشکلات زیادی ایجاد کند مانند عدم عبور از دهانه رحم و گیر کردن شانه به استخوان های رحمی ،آسیب به اعصاب دست و شانه ، آسیب دیدن جمجمه نوزاد و ...

✔️جثه مادر صرفا نشان دهنده وزن نوزاد نیست

ممکن است مادری جثه کوچکی داشته باشد ولی نوزاد آن وزن طبیعی داشته باشد

شما هم از تجربه و راهنمایی هاتون بگین 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.